שכן שמשגע את השכל כבר שנים, בזמן האחרון זה נהיה מוגזם ברמות מטורפות, מה עושים?

DE בן 17 | כתב את השאלה ב-03/10/16 בשעה 18:01

שלום לכולם,
בת זוג שלי גרה בבניין עם שכן מטורף. היא סיפרה לי שהוא נמצא במצב הזה שנים, מובטל,גר עם ההורים, ממורמר ומוציא תסכול על כל אחד שעומד בדרכו.
אני שם לב שבזמן האחרון הוא לוקח את זה צעד קדימה.
אתן דוגמאות - לכלוך הלובי בבניין, עישון במעלית, צעקות בשעות הקטנות של הלילה, צעקות בשעות הקטנות של הבוקר, חנייה בחניות של אחרים.
דיברתי עם האמא של בת הזוג שלי (הורים גרושים) והיא ניסתה לדבר איתו מס' פעמים, השכנים ניסו כל כך הרבה פעמים.
הוא מוכר במשטרה בתור בעייתי אבל גם כשהמשטרה הנהדרת שלנו מחליטה להגיע (פעם במילארד שנה) הם מסתפקים בדפיקה, אזהרה ומסתלקים.
השיא הגיע אתמול בערב חג. הייתי בחג אצל בת זוג שלי, היו המון אנשים. מן הסתם היה רעש ושמחה. שמרנו על החוקים, לא הייתה מוזיקה בקולי קולות לאחר השעות המותרות, הילדים לא שיחקו בחוץ לאחר השעות המותרות.
אבל הוא החליט ששעה 10 בלילה היא השעה שהגיע הזמן לסיים את הכול. הוא דפק אצלנו בדלת, נכנס ואיים בקולי קולות.
אחרי שהוא סיים לאיים ולצרוח הוצאתי אותו מהבית וזה היה קרוב לאלימות.
אני לא אמור להתערב זה לא הבית שלי אבל אני נמצא אצל בת זוג שלי בבית הרבה, זה כמו הבית שלי, זה שכולם ויתרו לו לא אומר שאני צריך לוותר לו. אדם מטורף שמוציא את הקריזות שלו על כל העולם, חובה אשפוז בכפייה וקשירה.
מה לעשות איתו? פנייה למשטרה התבצעה מס' פעמים אבל הם לא עושים כלום.
תודה מראש.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "