אמא לא אוהבת אותי... יש דבר כזה אמא שפשוט לא מחוברת או אוהבת ילד אחד?

תותי בת 22 | כתבה את השאלה ב-30/09/16 בשעה 21:32

היי אסק פיפל,ותודה מראש למי שקרא :)
אז ככה אני תותי,בת 22.
מאז שאני זוכרת את עצמי הרגשתי תמיד שאמי לא אוהבת אותי..או לא אוהבת מספיק.
אף פעם לא הסתדרנו,וזה עוד בסדר..
אני חייה עם עוד 2 אחיות בבית,שמקבלות יחס אחר לגמרי.
כל חיי ניסיתי לרצות אותה,אם זה בלימודים,אם זה בהשגת רישיון,אם זה בעבודה קשה בבית.
אך תמיד היא ביטלה אותי ויצאה באמירות כמו.
"מה יהיה איתך בעתיד,אני מרחמת עלייך"
"יש לך לב רע,בדיוק כמו אביך". "כולם שומאים אותך..איך החיים שלך ייגמרו"(בזמן ריבים,אבל עדיין..כ"כ פוגע..אחיותיי בכלל לא קיבלו מילים כאלה)
ולעומת זאת אחיותיי שלפעמים עשו דברים נוראיים יותר,תמיד זוכרת להן את הטוב ומשבחת אותן..ואומרת כמה הן טובות וחכמות..ושכולנו מתאספות,אני רואה את האהבה שלה אליהן בעיניים שלה..ואני נשברת!!
אני יודעת שזה נשמע כמו איזה שאלה של ילדה בת 13 שמתבכיינת. אבל זה פשוט באמת כואב,מי שלא חווה,לא יידע כמה.
אין לי קשר עם אבי,הם גרושים ואין לנו קשר..
חוסר האהבה שלה מתאפיין בכך שהיא אף פעם לא דאגה לי אם אני מחוץ לבית עם חברות,או בן זוג..לא התקשרה לשאול היכן אני ומתי אני חוזרת..תמיד שהצלחתי במשהו,היא רק צחקה בזילזול בלי להחמיא. לעומת אחיותיי שמצליחות במשהו היא תמיד תמיד מאושרת בשבילן,ומחמיאה בלי סוף.
שמחמיאים לי לידה..ממש מרגיש לי כאילו מציק לה ומעצבן אותה!!! כאילו לא מגיע ליי.
אני מסתכלת על חברוץ תמיד,ומקנאה ביחס המדהים החם והדואג שהן מקבלות מאימן.
אני כל חיי במירוץ להראות לאמא שלי כמה אני שווה,וכמה אני יכולה להשיג המון בחיים..
כיום,אין לי ככ ביטחון..מרוב ההשפלות,והזילזול שקיבלתי במשך שנים..גדלתי להיות ילדה מאוד רגישה ופגיעה..שרק רוצה קצת אהבה מאמא שלי.
אני יכולה להגיד שהיום אני לא מעריכה את אמא שלי,והצד של החוסר הביטחון וחוסר אמונה בעצמי בהחלט הגיע ממנה..
למזלי,הצלחתי לשמור על אופטימיות לאורך כל השנים,אני נראית טוב,ותמיד שואפת..לומדת ועובדת. אבל תמיד יהיו לי רגעי משבר כשאני נכשלת..
אני מאוד מאוד אהובה בחוץ,ע"יי אחיותיי,בן זוגי,וחברותיי..ובכל מסגרת בה אני , לכן תמיד לא הבנתי מה היא כ"כ לא אוהבת בי. ואני מבטיחה שאני הכי פחות אהובה!
השאלה שלי אליכן אמהות..ובכלל לכולם.
האם יש דבר כזה אמא שפשוט לא מחוברת או אוהבת ילד אחד? והאם אני אתגבר עלזה מתישהו? והכי חשוב..האם טיפול פסיכולוגי מומלץ לדעתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"