‏רוצה לפתוח עסק עצמאי, אבל אין תמיכה מהסביבה

The dream catcher בן 27 | כתב את השאלה ב-29/09/16 בשעה 13:07

‏שלום לכולם,
‏לפני שבעה חודשים עזבתי עסק משפחתי, שבוא עבדתי קרוב לשמונה שנים.
הייתה לי משכורת מעולה,רכב צמוד ותפקיד ניהולי.
אך מצבי הנפשי והפיזי התדרדר בעקבות אי הגשמה עצמית והיא לפתוח עסק עצמאי משלי.
סבלתי מהתקפיי חרדה קשים לאחר עזיבת העבודה מפניי שזה היה כל מה שהכרתי עד אז, העבודה היחידה שעבדתי בה מגיל 19, את הצבא לא סיימתי מסיבות אישיות.
מה שנקרא ״כלוב מזהב״..אנשים היו מתחלפים איתי בשמחה אבל לא התאים לי להיות עבד לרצונות של כולם חוץ משל עצמי.
ב-7 החודשים האחרונים עבדתי (מהתחתית,ממש ככה.) בתחום שבו ארצה לפתוח עסק.
יש עוד הרבה ללמוד אבל יש לי את הבסיס.
ההשקעה שלי אמורה להיות בסביבות החצי מיליון.
שאת רוב ההון אצתרך להשיג על ידיי הלוואה.
אין לי שום תמיכה מהסביבה הקרובה רק שומע כמה זה מסוכן ומה יקרה אם לא ילך וכו׳...
ואני מבין שיש סיכון..אולי אני פשוט משוגע שחולם בגדול?

אני אדם שמסגרת קשה לו,בנוסף לכך אני סובל מחרדת קיום,לא גדלתי בבית עם כסף ולא מוכן לחוות בנישואיי בעתיד (כרגע רווק) מה שחוו הוריי או אני בגלל מחסור זה.
רוצה עתיד כלכלי טוב ולתת לאישתי ולילדים כל מה שאפשר ומעבר!

אז..מה אתם אומרים? אני סתם משוגע שרץ מהר מידיי?

מה לעשות?

ללכת אחריי החלום.

לוותר מהפחד להישאר בחובות ולהיכשל.

אחר - פירוט בתגובות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"