למה הוא עושה את כל הדברים האלה בשבילי?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-27/09/16 בשעה 18:18

היי אסקפיפל,
יד לנו ילד בכיתה (נקרא לו ג׳) הוא ילד שקט ונחמד שלא מדבר הרבה ואין לו הרבה חברים.
לי יש את החברות שלי וכמה ידידות וידידים וזה מספיק לי.
מעולם לא נוצרה בינו אינטראקציה כזו או אחרת אנחנו לא כל כך מדברים (לא בקטע רע פשוט אין בנינו קשר).
לפני שנתיים בכיתה ז׳ הוא היה מאוהב במי שהייתה אז חברה מאוד טובה שלי...
ובזמן האחרון אני שמה לב שהוא עושה בשבילי כל מני דברים (לא מבקשת ממנו או משהו, מיוזמתו...), נגיד הוא מרים בשבילי את הכיסא בסוף היום ומסדר לי את השולחן בח׳ ודברים כאלה (כמובן שאני אומרת לו ״לא תודה״ אבל בסוף זה קורה).
אבל היום זה היה די מוזר, יש לי פטור מערבית אז כשהכיתה לומדת ערבית אני ועוד מספר ילדים שגם להם יש פטור מערבית לומדים מקצוע אחר, בסוף השיעור הזה סידרתי את הדברים בתיק כי היה צלצול ופתאום הוא נכנס ובא אלי ושואל אותי אם אני רוצה שהוא ייקח את התיק שלי לכיתה כדי שאני לא אסחוב אותו ואמאתי לו לא תודה לא תודה ובסוף אני לקחתי את התיק והוא לא יצא מהכיתה עד שהוא לא ראה שאני יוצאת...
זה היה ממש מוזר, שסיפרתי לחברה שלי קודם על הכיסא והשולחן אז היא אמרה לי שהוא עוזר לעוד ילדים עם זה, אבל שסיפרתי לה על התיק היא הייתה בשוק כי זה בחיים לא קרה לי...מאיזה סיבה זה קורה? (אני רוצה לציין שאני לא בקטע שלו) כי אם פתאום הוא יציע לי לא נעים לי לומר לו לא ואני לא אדע מה לעשות, זה ממש ממש מוזר לי...למה זה קורה?

למה זה קורה?

הוא בעניין שלך

הוא לא בעניין שלך ורק רוצה לעזור

אחר (בתגובות)