מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

מצאתי את הפרופילים של חברותי מהתיכון. אני בדיכאון כי הן נראות מאושרות

רז בת 20 | כתבה את השאלה ב-25/09/16 בשעה 11:06

לפני כמה ימים בדקתי מהפייסבוק של אחותי את אחת החברות שהייתה איתי ביסודי ובתיכון.
ראיתי את התמונות שלה ומאוד התלהבתי. שנים שלא ראיתי אותה.. עשיתי חיפוש בחברים שלה, לראות אם היא עדיין בקשר עם כמה מהבנות שהיינו איתנו בכיתה. והיו שם..
אחת מהן לא הצליחה להסתדר איתי. היא לא אהבה אותי מסיבה כלשהי ומאז שסיימנו את הלימודים לא דיברנו. אני נזכרת די הרבה בשנים של בית הספר וגם יוצא שאני נזכרת גם בה.. ותמיד חשבתי לעצמי שאולי היא השתנה קצת אבל נשראה אותו דבר.
ופתאום כשאני רואה את עמוד הפייסבוק שלה .. לא זהיתי אותה בכלל. פתאום השיער שלה חלק ונראה בריא ויפה שבתיכון היה קצת פרוע ועומד. הפנים שלה מטופחות וירדה הרבה במשקל ויש לה חברים ונראה שגם בן זוג. היא פשוט יפיפיה.
ואני מסתכלת על עצמי .. אני נראית כמו שהייתי בתיכון. השיער שלי פרוע ועומד, הפצעים נעלמים אבל באים לבקר שוב. אין לי חברים ואף פעם לא היה בן זוג. אני נראית כמו ילדת תיכון שיושבת לבד בהפסקות.
ניסיתי הרבה זמן לטפח את עצמי אבל לא הצלחתי. עשיתי החלקות אבל השיער התלתלי הנורא הזה לא עומד בהחלקות. הקוסמטיקאויות לא מצליחות לעשות צורה יפה לגבות שלי. אני לא יפה.
נכנסתי לדיכאון. למה הן הצליחו להשתנות לטובה ואני לא?
נראה שהן מאושרות ושיש להן את כל מה שהם חלמו עליו.
ואני עדיין בהתחלה.. אני לא מצליחה.
למה הן כן ואני לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"