נמשך בטירוף לחברה של אחותי, מה לעשות?

רוצה אותה בן 26 | כתב את השאלה ב-17/10/13 בשעה 21:09

לאחותי בת ה-16 יש חברה (הן לא קרובות) שמאוד מושכת אותי (גם בת 16 - חוקית). היא לא יפה או חכמה במיוחד (היא גסת רוח וטיפשה), אבל הגוף שלה משגע אותי, הישבן שלה קטן ומעוצב, השדיים שלה עגולים ושובבים ועומדים במקום (גם בלי חזייה), וממש בא לי להרגיש אותה. החלטתי שאני חייב לפעול בנושא ולעורר אצלה עניין, ולהפתעתי הרבה זה מצליח. הבעיה האמיתית היא אחותי, שפשוט מתחילה להתעצבן ולהתערב. היא לא ממש קרובה אליה, ונראה לי שהן לא מחבבות זו את זו, אבל היא עדיין לא יורדת ממני. איך אני מרגיע אותה וגורם לה להתעסק בעניינים שלה? או שפשוט עלי להתעלם מאחותי ולתת לכעס שלה לדעוך?

עדכון מרוצה אותה, שואל השאלה 2013-10-18 08:50:16

אני מודה לכם על התשובות, אבל הכותרת מטעה:
מוסרי או לא, נורמלי או לא, טבעי או לא - זה כל כך לא מעניין אותי, וכל כך לא אכפת לי מה אחרים חושבים על העניין ועל טיבו המוסרי. זה חוקי, זה מרצון, זה בהסכמה - זה מה שחשוב לי.

"הבעיה האמיתית היא אחותי" והתגובות שלה וההתנהגות המגעילה שלה כלפיי. אני ממש לא הייתי קשור לאחותי ועד לא מזמן היא לא עניינה אותי במיוחד (כמו שאר בני המשפחה שלי), אבל אני כן למדתי לכבד אותה ואפשר להגיד שבחודשים האחרונים התקרבנו מאוד מסיבות שלא אציין. גיליתי שהיא חשובה לי, וזה כמובן משפיע עלי ועל הבחירות שלי. אני מתמודד עם התנגשות בין הרצונות שלי לבקשות שלה, וזה חדש לי, וזאת הדילמה שמטרידה אותי. חברה שלה מיוחדת בעיני, אבל ההתנגדות הצדקנית של אחותי גורמת לי להסס.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"