אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

המנהלות ביקשו ממני להתאפק מלצאת לשירותים בזמן העבודה, בחיים לא הושפלתי ככה

ה' בת 23 | כתבה את השאלה ב-16/09/16 בשעה 22:05

טוב אז איך להתחיל,
אני לא שותה הרבה מים אבל בהחלט שותה הרבה נס קפה (3 כוסות ביום) ,
ועובדת בממקום מאוד ממוזג וקר רוב הזמן,
מה גם שאני סובלת קצת מסכרת לכן יש לי הרבה פיפי במהלך היום.
במקום העבודה שלי אחת האחמשיות קראה לי וליד הרבה עובדים אמרה לי
שאני יוצאת הרבה לשירותים. אז עניתי לה את האמת שזה כי יש לי הרבה פעמים פיפי במהלך היום והיא ביקשה ממני שכשאני רואה שיש שיחות נכנסות להתאפק.
הרגשתי ממש בושה, ופניתי למנהלת הישירה שלי וכנראה שהיא דיברה איתה ומאז לא אמרה לי שום דבר.
לפני כמה ימים, אחמשית חדשה שהיא מתלמדת קראה לי ושוב אותה סיטואציה שליד המון עובדים אמרה לי להתאפק לצאת לשירותים כשיש לי פיפי.
זה הגיוני שאני צריכה להתאפק בגלל כמה שיחות ממתינות מלקוחות?
כל שיחה היא רבע שעה 20 דק' למה שאסבול את הלחץ של הפיפי?
האם זה חוקי להגיד לעובד להתאפק כשיש צורך ללכת לשירותים?
הרגשתי ממש מושפלת וכאילו רמסו לי את הצורך הבסיסי ביותר.
ועוד ליד עובדים. מה ציפית שאגיד לך ליד כולם? טוב אני אתאפק כשיש לי פיפי?
אני לא יודעת מה לעשות
פניתי למנהלת שלי ממש עצבנית ואמרתי לה שאם זה היחס אני רוצה להתפטר.
היא דיברה עם אותה אחמשית מתלמדת והיא ביקשה ממני סליחה.
אבל זה לא משנה, אני לא יכולה להביט להן בעיניים.
בחיים לא השפילו אותי בצורה כזו. מה לעשות?

זה הגיוני שאני צריכה להתאפק בגלל כמה שיחות ממתינות מלקוחות?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"