קיים ניתוח שיכול להציל לי את החיים והעלות היא 250,000 ש"ח, מה לעשות?

חולה בן 25 | כתב את השאלה ב-15/09/16 בשעה 22:51

שלום לכולם . אני בן 25 סטודנט שסיים שנה שנייה ויש לי בעיה מאז שאני ילד
אינני מצליח להתגבר על הגובה שלי שהוא 1.68 ואין יום שאני לא
חושב על זה , כבר 7 שנים שאני הולך עם רפידת הגבהה בתוך הנעל
וגם זה לא עוזר כי זה ממש לא נוח וגם מעבה את הנעל בצורה מגעילה
עד למצב שהנעל נראית מסיבית בנוסף מגבלה זו משפיעה לי על סגנון
הלבוש שלי שאינני יכול להתלבש כמו שאני אוהב .הגעתי להחלטה שאני
רוצה לעבור ניתוח הגבהה וכבר התייעצתי עם אנשים שעברו אותו וגם הם
בעצמם המליצו לי לעשות את הניתוח החדשני , קיים בגרמניה רופא אשר אנשים מגיעים אליו מכל העולם אשר יש לו בית חולים פרטי אשר מתמחה רק בזה והוא מנתח כל חודש 8 אנשים שרוצים לגבוהה בשיטה הזו מכניסים מסמר פנימי לתוך העצם וכל יום גובהים ב1 מילימטר (כל 10 ימים בס"מ אחד) . בעזרת ניתוח זה אפשר להגיע לעד 10 ס"מ (גם 7 ס"מ מספיק לי) הבעיה היא שעלות הניתוח הוא 250 אלף שקל ואף בנק אינו מוכן להלוות לי סכום כזה ואני מוכן להתחייב לכמה שנים ואינני יודע כבר מה לעשות . גם בארץ יש רופאים אשר מבצעים ניתוח זה והעלות שלהם דומה לרופא בגרמניה , יום אחרי הניתוח כבר אפשר ללכת בעזרת קביים למשך 4 - 6 חודשים ולאחר מכן אפשר ללכת בלי הקביים וחוזרים לחיים נורמליים לחלוטין . אינני יודע כבר מה לעשות ואיך להשיג את הכסף וכבר מתחיל לרוץ לי בראש מחשבות מאוד קשות .

חולה צירף תמונה לשאלתו:

מה הייתם עושים אם הייתם במקומי ?

מנסים בכל דרך אפשרית להשיג את הסכום

מנסים לעבור את הניתוח בארץ בעזרת מימון של קופת חולים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"