אני נשואה עם אהבה גדולה ועדיין אני מפנטזת/רוצה גברים, למה?

מלי בת 27 | כתבה את השאלה ב-06/09/16 בשעה 20:28

היי
כמו שכתבתי אני נשואה מעל שמונה שנים ויש לנו ילדים מקסימים!
בעלי מאוהב בי , הוא באמת חולה עלי ונותן לי כל מה שחסר לי ומעבר.
בהתחלה היה לנו ממש קשה אחד עם השניה וגירושין בהחלט עמד באוויר .
אבל עם הרבה מלחמות וויתורים עשינו את זה ,והיום אנחנו חיים את החיים היפים
רוב הזמן ,כן , שלא תחשבו גם היום יש תקופות קשות אבל הרוב סבבה לגמרי,
בקיצור, תסבירו לי למה אני רוצה ומפנטזת על גברים אחרים שיתאהבו בי
באלי לשכב עם משהו אחר שהוא לא בעלי. ולמה??
ואולי זו התשובה, אני חרדית ובחיים לא שכבתי עם גבר אחר חוץ מבעלי.
אז בהתחלה חיי המין שלנו היו קטסטרופה אבל היום אין מה להשוות הרבה יותר טוב והולך ומשתפר עם הזמן, אז מה הבעיה שלי?
אפשר לומר שאני חרדית מאוד "פתוחה" עובדת עם גברים, מנהלת גברים ומפלרטטת איתם חופשי...
ואולי דווקא בגלל זה באה הרצון הזה ,הריגוש ,השינוי.
וסתם בלי קשר, זה נורמלי שכל גבר שמוצא חן בעיני אני מדמיינת אותו איתי במיטה?
סתם אכלתי לכם תראש....:(

עדכון ממלי, שואלת השאלה 2016-09-09 10:58:18

היי,
קודם כל תודה לכל העונים.
ורק רציתי לציין שהכל נשאר בגדר פנטזיה בלבד
אני לא מתכוונת לבגוד או לבעוט
הקשר שלי עם בעלי כ"כ פתוח ובריא שהוא יודע יותר ממני על הפנטזיות שלי
הוא הראשון והיחיד שאני מספרת לו על גבר חתיך שעשה לי את זה.
ודרך אגב , אצלו המצב לא הסטרי כמו אצלי אבל כן גם הוא בנ"א ועוד גבר.
שמור עדכון

נורמלי לפנטז על גברים כשאני מסודרת?

כן

לא

סביר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"