איבדתי לגמרי כיוון בחיים, בקושי כבר יש לי חברות קרובות ואין לי מושג מה לעשות עם עצמי...

ליזה בת 22 | כתבה את השאלה ב-27/08/16 בשעה 09:08

השתחררתי מהצבא לפני כשנתיים, בצבא היה לי ממש טוב וכיף והיו לי המון חברות-גם מהתיכון(שנשארתי איתן בקשר)וגם חדשות שהכרתי בצבא.
מאז שהשתחררתי התחלתי פשוט לאבד את עצמי , אני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד ובמה אני רוצה להתעסק בחיים , אני כבר לא כל כך בקשר עם רוב החברות מהצבא, ועם החברות מהתיכון בכלל ניתקתי קשר.
קשה לי נורא לשמור על קשר עם אנשים, גם כשאני ממש רוצה. יש לי גם בעיה שקרתה לי עם החברות מהתיכון, הן פשוט השתנו, התחילו לצאת למקומות שלא כל כך הטעם שלי ולעשות דברים שלא כל כך הטעם שלי ואני אפילו מתנגדת אליהם (עישון, סמים וכו') ובגלל זה פשוט ניתקתי איתן את הקשר גם כשאחת מהן הייתה חברה ממש טובה שלי.
עם החברות מהצבא אני גם ממש מתקשה לשמור על קשר...אני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה.
עכשיו אני מוצאת את עצמי מובטלת, ללא חברים ולא יודעת מה לעשות עם עצמי...
אני חושבת עכשיו להתחיל תואר בשביל להרחיב את המעגל החברתי שלי(בין היתר..)
עצות? יש כאלה שהיו במצב הזה בעבר והצליחו לצאת ממנו? גם מבחינה חברתית וגם מבחינת למצוא את המקום בחיים... אני ממש אשמח לשמוע :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"