יצאנו לדייט. הלך ממש טוב, אבל משהו מפריע לי בה. מה לעשות מכאן?

אורי בן 20 | כתב את השאלה ב-26/08/16 בשעה 21:54

היי. אני אורי. אני נראה טוב, מתאמן, מטופח, ודי מחוזר, אך בו בזמן גם עומק (לא שטחי) ולכן הבחורה שלי צריכה להיות גם חכמה, ערכית, טובת לב. פגשתי לא מזמן בבסיס בחורה חמודה, שהתחלה לא שמתי לב אליה אבל אחרי שהיא קצת פתחה בפניי את הקלפים הרגשתי שהגיע הזמן לשפוט בחורות כל הזמן ולהיות בררן ושזה הצעד הנכון לעשות והזמנתי אותה לצאת. היא הסכימה.
לפני הדייט רפרפתי קצת בעמוד הפייסבוק שלה והסתכלתי קצת בתמונות, ובאמת בחלקן היא נראת טוב מאוד לטעמי. אבל, כשהיא נכנסה לאוטו, הרגשתי שזה קצת לא תואם את התמונות. היא קצת השתנתה. ומשהו שלא שמתי לב אליו בפייסבוק ובבסיס - יש לה אף קצת גדול ועקום.
נסעתי אליה, ישבנו בבית קפה ואחר כך בפארק. הכל זרם לפי התכנון, אבל בדייט במקום להיות איתה חשבתי על המראה שלה, ובמיוחד על האף שקצת (הרבה) הוריד לי ממנה. בפארק התנשקנו. לא יודע למה. זה הרגיש לי נכון. אמרתי שאולי אני סתם שיפוטי. תוך כדי שאנחנו מתנשקים היא מספרת לי איזה בחור מדהים אני ואיך היא שמחה שהיא פגשה אותי. אני אמרתי אותו דבר, כי זה מה שהרגיש לי נכון.
אבל עכשיו, קשה לי. אני לא מרגיש שלם עם זה ב-100%. מהבחינה הבינאישית - אני חושב שיש לנו התאמה די גבוהה. מבחינה חיצונית - לגוף שלה אני נמשך, לפנים - פחות.
היא שולחת לי הודעות שהיא רוצה עוד, שהיא מתגעגעת. ואני לא יודע מה לעשות. אני לא יודע אם אני צריך לתת צ'אנס או שזה אבוד, ואני סתם משכנע את עצמי.
מה יהיה הכי נכון לעשות?

עדכון מאורי, שואל השאלה 2016-09-09 18:40:27

אני חייב לעדכן: התאהבתי. הבחורה מדהימה. אז נכון, יש לה פגם אחד בולט. וגם הגוף שלה לא הכי חטוב בעולם. אבל אני אוהב את איך שהיא נראית ונמשך אליה מאוד. ויש לה אופי מקסים. וכל נשיקה שלנו רק מחזקת אצלי את התחושה הזאת. תודה שהייתם כנים איתי. :)
שמור עדכון

מה יהיה הכי נכון לעשות?

להמשיך, תמשיך לתת צ'אנס. אולי זה יסתדר.

להיפרד, זה לא יסתדר. עם כל הקושי שבדבר.