לחתוך או לחכות?

אלינור בת 23 | כתבה את השאלה ב-24/08/16 בשעה 21:14

שלום.
היה לי אקס והוא נפרד ממני לפני חודש וחצי.
לפניו היו לי קשרים רציניים של שנה ומעל. אבל איתו זה משהו מיוחד. אחר. באמת הרגשות חזקים אליו.
היינו 4 חודשים, אבל עשינו הרבה.
במהלך הקשר הוא היה טיפה קר וסגור (הוא מודע לזה)
ורציתי צומת לב. ואני אישה דיי בסדר והרבה מתחילים איתי (אין לי מושג למה) אז הייתי אומרת לו. רק כדי שישים לך מה יש לו בידיים. וכל פעם הוא אמר שזה מוריד לו את הבטחון... ואז הפסקתי (אחרי הרבה זמן)
קבענו לנסוע לאילת (ונפרדנו לפני) אז הוא נסע עם ידידה (מכירה אותה היא לסבית)
ואני גם נסעתי שבוע לאחר מכן לאילת עם ידיד שהיה פעם משהו מאז הוא פסול אצלי. ודברנו אחרי שבועיים של נתק ואמרתי לו שנסעתי עם אותו ידיד. והוא ניתק שוב קשר בטענה שאני שוב אומרת לו שהתחילו איתי (אמרתי לו על העבר של הידיד ושלי רק כדי שלא יתחילו סרטים)
מאז הוא אמר שהוא לא רוצה... ואחרי כמה ימים אמר שהוא רוצה זמן לעצמו ...

אני לא יכולה לחכות... הוא אמר שאיתי בחדר הוא לא יכול להיות מתשוקה (עם העקביות שלו אין בעיה להיות באותו החדר)