משפחה אכזבה, מרגיש שזה לא המקום שאני רוצה להמשיך בוא כי אחרת אני אשתגע

איש כאוב בן 18 | כתב את השאלה ב-24/08/16 בשעה 19:07

אהלן אסקפיפול אני מרגיש שאני צריך לשתף מישהו במה שעובר עלי, קודם כל אני בן למשפחה חרדית שלא רצו שאתגייס ואשרת הצבא למרות זאת התנגדתי והתגייסתי, אני לא מתצטער על זה בכלל, הקצין מיון שיבץ אותי בבסיס פתוח שאוכל להמשיך לעזור למשפחה, אבל כל פעם שאני חוזר הביתה אני רוצה לצאת ממנו.
ההורים ושבעת האחים שלי כל פעם מעבירים עלי ביקורת נוקבת על זה שהתגייסתי, על כאשר עולה לי החום מאשימים את הצבא בזה שגרם לו לעלות בגלל האוכל.
אני מרגיש שזה לא המקום שאני רוצה להמשיך בוא כי אחרת אני אשתגע, לעבוד אני כבר עובד עד שעות לפנות בוקר וקם למחרת מוקדם לצבא .
כמה שאני משתדל לרצות את המשפחה הם לא מעריכים
אני מרגיש שכבר קשה לי
כאלו שיגידו לי שמשפחה לא בוחרים, אבל התנהגות המשפחה ניתנת לתיקון
מה אתם ממליצים לעשות?

מה אתם ממליצים לעשות

לעזוב תעבודה ולתת לחובות שלהם לגדול

לעבור לבסיס סגור

לצאת מהצבא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"