המידה הכי קטנה בחנות פשוט ענקית עלי! זה פשוט מגוחך

לורן בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/08/16 בשעה 20:43

היי רציתי לשאול אתכן בנות אם גם לכן זה קורה
כמעט כל חנות בגדים שאני הולכת(זארה, מנגו, ברשקה, פול אנדבר, H&M, טוונטיפור סבן,סטודיו פשה, בקיצור הכללל) המידה הכי קטנה בחנות פשוט ענקית עלי!
זה פשוט מגוחך
מידה XS, מידה 32, תמיד זה נופל ממני, ושלא תחשבו אני לא רזה מידי ולא כלום אני רגילה לגמרי!
1.69 שוקלת 50!!
אני הייתי מתאמנת אז אני מחוטבת וכל זה אבל זה לא אמור להיות קשור נראה לי, אני כבר משתגעת מזה אני רוצה לקנות בגדים והכל גדול לי ואם הייתי נחשבת רזה מדי או משהו אז לא הייתי אומרת כלום אבל אני רגילה לגמרי, יש עוד מיליון כמוני בטוח! האם גם עליכן הכל גדול??? ולמי שזה קורה יכולה להגיד לי איפה היא קונה בחנויות במידות נורמליות?? נמאס לי להצר הכל..

האם לעוד מישהי בממדים שלי זה קורה?

כן תמיד!

לא אף פעם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"