הייתי בסיירת ועכשיו אני עריק כי לא רוצים להחזיר אותי לתפקיד קרבי

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-08/10/13 בשעה 15:39

לפני הגיוס קיבלתי זימון ליום סיירות , עברתי אותו בהצלחה ..מילאתי יחידה מועדפת עלי (סיירת מטכ''ל) הגעתי לגיבוש וגם את הגיבוש עברתי , בסופו של דבר התגייסתי לסיירת מטכ''ל , ביחידה עצמה פגשנו את גברת משקית הת''ש ולאחר רבע שעה של שיחה איתה מצאתי את עצמי שופך לה את היסטוריית חיי , הבאתי לה אישורים על המצב בבית (אחותי נכה 100% , הורים גרושים , אבא לא משלם מזונות , אני הבכור וכו' וכו' ..)
לאחר בערך חודש מתום השיחה נודע לי שאני נפלט מהיחידה בעקבות הת''ש 7 שגברת המשקית ת''ש הוציאה לי .
הגעתי חזרה לבקו''ם (למיטב קורסים ) ומשם סופחתי ליחידה שלא אנקוט את שמה .
הגעתי למצב שאני עושה יומיות עד שעה 5 בערב (הדבר האחרון שרציתי לעשות בשירות שלי )
ביקשתי העברה ליחידות קרביות אך תמיד נענתי בשלילה .
לאחר הרבה ניסיונות כושלים החלטתי שלא מתאים לי לשרת בצבא אם לא מחזירים אותי לסיירת או לקרבי בכלל , ערקתי מהצבא ומצאתי את עצמי יושב בכלא 4 ו6 כמה פעמיים לתקופות של חודש עד חודשיים .
בכליאה האחרונה גזרו עלי בבית הדין עונש של 2 חודשי מאסר ותנאי של 2 חודשים במקרה ואערוק שוב מהצבא . השתחררתי ולמרות התנאי הכבד ערקתי שוב ..היום אני כבר עשרה חודשים עריק ואם התנאי של החודשיים אני מאמין שמחכה לי עונש לא קטן .
אני מרגיש ממש שאני לא בנוי לזה נפשית , ולא יודע מה לעשות בנידון ..
הצבא הזה רוצה להרוס לי את החיים , אני בא בכוונות טובות לשרת לתת מעצמי יותר ופשוט לא סופרים אותי , הפכתי את העולם כדי לחזור לסיירת או להגיע לאיזה יחידה קרבית כלשהי אבל אין עם מי לדבר .
אשמח לעצות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"