4 שנים מהחיים שלי שאני סובל

עדן בן 18 | כתב את השאלה ב-02/09/12 בשעה 23:06

איזה כיף זה להיות הכי מקובל בשכבה, הכי שמח בחיים, היה לי הכל, ואז לעבור בית ספר בעיר רחוקה לא מרצוני, ואז בגלל ריב טיפשי עושים עליך כל הכיתה חרם, ולחזור כל יום עם דם לבית בגלל המכות כי אתה ילד כפות בלי חברים ולא ערס.
ואז לחזור כל יום לבית שאף אחד לא שם זין עליך, להורים שפתחו עסק כושל ואז הם מוצאים את העצבים עליך, לא מספיק שרדת בבית ספר מכות של החיים ורבים איתך מקללים אותך ומכות וכל זה בלה בלה בלה, אחרי שנתיים בסיוט הזה שמתי לזה סוף לא יכולתי פרשתי מהבית ספר, הייתי מגיע פעם בחודש רק לסדר עניינים, ובגרויות עשיתי לבד בלי מורים אבל אין לי עתיד הציונים של בבגרויות 85+- אבל המגנים שלי כולם 40 כי המורים לא שמים זין על זה שכל שעה בכיתה אצלי זה סיוט, וזה לא בגלל שאני סתם עצלן מסריח ולא אכפת להם כי אני לא דתי, ואני עברתי לבית ספר דתי ויש לי אמונות אחרות ואני לא מת על זה ששוטפים לי את המח, אז ישבתי עד כיתה יב בבית בדכאון בלי חברים.

הורים שפורקים עליך תתסכול של העבודה שלהם לפעמים במכות, אני פאקינג 4 שנים מהיום שעברתי בית ספר בלי חבר אחד יושב בחושך בחדר שלי לא מדבר עם אף אחד בגלל שאני קוקסינל חסר חיים (שברתי שיא אני כבר חודשים וחצי לא יצאתי מהבית לשום מקום וחופש ראשון שלי שלא עשיתי כלום אבל ממש כלום אפילו לא עם המשפחה כי לא אכפת להם ממני שזה סיפור בפני עצמו הם הולכים למלונות וכאלה ואני..נשאר בבית)
-ישבתי לדבר בצ'אטים של סוטים עם בנות גילי כדי לא להתפגר מעצמי, ושמה שופטים רק לפי המראה שלך ולא לפי האופי,
אז הכרתי מלא בנות והיה מגניב אבל זה רק שיחה במחשב ,ואמא שלי חשבה שאני סוטה מסריח שכל היום בצ'אטים של פדופילים
אבל האמת שאני רק מחפש לדבר כדי להשאר שפוי, אבל הבנתי שזה אשליה
בדיוק כמו המשחקי רשת האלה שהייתי משחק בהם שהם יוצרים לך סוג של חיי חברה במשחק למרות שזה אשליה וזה גורם להתמכרות
יצאתי מזה ומחקתי את כולן, חוץ מבחורה אחת שהיא כוסית ניראת טוב שבחיים לא תדבר איתי ברחוב,
יצא שתפסתי ביצים ואחרי 4 שנים נפגשתי עם בן אנוש שרצה שאני אפגש איתו, סתם נפגשנו וכל האופי הפחדני שלי השתנה וחזרתי להיות האיש הנורמאלי שהיה

כמו לפני שעברתי בית ספר (4 שנים) ונישקתי בחורה (את הידידה הזאת) על הלחי שהיא לא בת דודה או סבתא זקנה בפעם הראשונה בחיים שלי
כן אני בתול שפתיים מסריח, בעצם לא, אני בתול חיים!, קיצור התאהבתי בה ברמות.. כן חח מה אפשר לצפות ממני,
לא היה לי חבר או חברה 4 שנים מן הסתם שאני אתאהב בבן אדם הראשון שאני אראה
והיא גם עשתה לי תחודש בזה שהיא זכרה את היומולדת שלי איך שהוא ושלחה לי סמס, ואף אחד בחיים לא אמר לי מזל טוב או עשה לי יום הולדת חוץ מפעם אחת בכיתה א שהמורה עשתה לכל ילד בכיתה
בקיצור עניים לא הסתדרו יש לה ידידים ואני לא יכול להפגש איתה היא גרה רחוק ממני ואין לי כסף לסוע אליה בכלל
ובטח שלא לצאת ההורים שלי רגילים שאני לא מבקש כבר 4 שנים כסף לכלום לא לבגדים, לא ליציאות, רק 50 שקל פעם בשבועים לאוטובוסים וגם את זה כבר לא
אז הקשר התנתק לאט לאט יש לה חברים היא יוצאת עם אנשים שיש להם רכב בני 25 מה לי ולהם, חוץ מיזה שהכל שקר
והיא לא יודעת שאני חנון מסריח כי אני לא ניראה ולא מתנהג ככה והיא חושבת שיש לי חברים ושאני מגניב בלה בלה
אין לי זין לשקרים האלה בקיצור שחכתי אותה אחרי שנה של לב שבור כי גם היא יצאה עם זקן אחד בן 25+ אז שיהיה להם בכיף מגיעה לה שתהנה לא מקנא או משהו פשוט נשבר לי הלב, ומגיע לי כי אני 0

עכשיו עוד משהו שיושב לי על הלב הייתי בתל אביב בשביל משהו לצבא אל תשאלו איך יצא שגם עוד מישהי היתה צריכה להגיע לשם דיברתי עם אמא בפלא כי לא ידעתי את הרחוב פתאום היא אומרת לי שהיא יודעת ושהיא גם צריכה עכשיו היא כוסית גבוה כולה קעקועים תל אביבית כזאת ניראת ממש בחורה ואני בכלל לא רגיל שמדברות איתי וזה היה מגניב כי אף פעם לא ראיתי את עצמי אומר שלום לבחורה כזאת ואז היא אמרה שאנכנו מאחרים ושידיד שלה בא עם האוטו לאסוף אותנו לשם ואז חיכינו והכל זרם ועם בנות אני זורם כמו לא יודע מה לא יודע מה נידפק בראש בערב שסיימתי תמבחנים של הבצא היא הציעה לי לצאת עם חברים שלה והם בני 20+ עם רכב מגניבים והכל שוב לא יודע מה היה אמרתי בסדר כי במקרה היה עלי 150 שקל ויצאנו ובגלל שאני חנון ואני בטראומות בגלל מה שעבר עלי פעם אני רואה חבורה של גברים אני יושב בשקט מפחד לדבר לא יודע בכלל איך לדבר עם גברים בקיצור הם תל אביבים טחונים בכסף הלכנו לאכול סושי בחיים לא אכלתי סושי ישבנו אני רק איתה דיברתי כמו הומו לא הבינו מי אני בכלל נסתי להשתלב לא הצלחתי בקיצור הזמנתי מה שהיא הזמינה כי מה לי ולמסעדות לא אכלתי כל החיים אולי 4 פעמים וזה היה שהייתי קטן שהיה לי עוד חברים בקיצור היה אוכל מגעיל ברמות גם לא היה לי תאבון מרוב הלחץ מה שבאמת מפריע לי זה שסוף סוף סיימנו היא שילמה בכרטיס אשראי והיא אמרה עם יש לי 15 שקל להלוות אני ישר אמרתי כן והבאתי לה ושילמתי במזומן על עצמי ואז היה עודף ואני לא הבנתי שהיא רוצה טיפ ואני לא ידעתי בכלל שאני צריך לתת טיפ ולא יודע מה זה טיפ ופחדתי שלא יהיה לי כסף לחזור לבית ואני הכי לא קמצן בעולם אז לא שמתי טיפ כי לא ידעתי והיא ראתה וצחקה עלי כזה ובקיצור רק אחרי חודשיים אני מרגיש כזה פדיחות של החיים על זה חח וזה על הלב שלי כמה הייתי טיפש כאילו קיצור סוף היום נשיקה על הלחי חיבוק היה כיף (ט'חח בטח מתחרטת בכלל אומרת בלב איזה טיפשה אני מה חשבתי לקרוא לו בכלל הוא מוזר) ובסוף אמרתי לה שהייתי קצת חולה ובגלל זה הייתי שקט קצת טוב חזרתי לבית שוב דכאון בלה בלה הגיע החופש נסתי למצוא עבודה אבל הכל תפוס עד שמצאתי עבודה מושלמת במקום מושלם הלכתי לראיון תפסתי אומץ הגעתי לחדר של הראיונות לעבודה כולם שם גמדים נראים ממש מוזנחים אמרתי יששש בטוח אני אתקבל הוא לא יקבל אותם הם מוזרים ואז בראיון גמגמתי כמו הומו וגם לא ישנתי כל הלילה לפני ישבתי על המחשב בלי לעשות כלום שמעתי מוזיקה כמו כל לילה כי אין לי גבולות ואפילו שיש לי ראיון עבודה לא הלכתי לישון קיצר גמגמתי כמו הומו עשיתי פדיחות אבל הוא אמר שהוא נותן לי צ'אנס ויום ראשון ללכת למעסיקה לראיון סופי קיצור בגלל שיש לי גוף טוב ושרירים וזה מעלה לי תבטחון אפילו שידעתי שלא צריך וגם היה חם לבשתי גופיה כמו מתחנגל והלכתי ככה למקום אפילו שצריך להתלבש מכובד כי זה מקום מכובד ומאז לא התקשרו אלי בקיצור אני עדיין מחפש עבודה כי יש לי גיוס עוד כמה חודשים

הייתי חייב להוציא את זה אני מאוד אשמח אם תקראו את זה מקווה להשתקם ולצאת מהבור שאני תקוע בו 4 שנים לא מאשים אף אחד זה הגורל ואני אשמים מקווה לימים טובים יותר סליחה שאין פסיקים וכאלה לילה טוב