יותר מידי בעיות פיזיות בגוף שלי... כבר אין תחושת ביטחון עצמי

דניאל בת 16 | כתבה את השאלה ב-19/08/16 בשעה 10:58

היי, אז ניגש ישר לעניין..
יש לי הרבה בעיות מבחינת מראה של הגוף שלי..
1.בשתי הכפות רגליים שלי, האצבע האמצעית מכופפת כלפי מטה (אולי אתם תקראו ותגידו לעצמכם שאני מתעסקת בשטויות- אבל זה השפיע עליי ברמה שלא הלכתי עם כפכפים משהו כמו 4 שנים)
2.יש לי פטמות שקועות (שהבליטה שעל הפטמות היא בעצם פשוט לא זקורה)
3.אני מזיעה הרבה (אבל הרבה, תמיד, ובכל מקום)
4.אני שעירה יחסית (מטפלת בזה כרגע עם טיפולי לייזר)
5.החזה שלי ממש קטן (75A ולפעמים אפילו מוסיפה פושאפ למידה הזאת)

אני מפחדת שאף אחד לא ירצה אותי עם כל הבעיות האלה וממש קשה לי עם זה .. אני לא יודעת מה לעשות והאמת, אני אפילו לא יודעת למה כתבתי את זה פה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"