בזמן האחרון יש לי פיפי בהמשכים, כדאי לפנות לרופא?

ליהי בת 22 | כתבה את השאלה ב-18/08/16 בשעה 15:17

לא יודעת אם זה קרה למישהי,
אבל בחודשיים האחרונים - יש לי פיפי כל כמעט דק', זה אומר שאני הולכת לשירותים להתרוקן ואחרי 3 דק' יש לי שוב כמה טיפות, ואחרי כמה דק' שוב, הוא כאילו יוצא בהמשכים ולא הכל ביחד..
יש לי גם ממש לחץ בשתן עד כדי מצב שאני לא יכולה להתאפק, ז"א אני מרגישה לחץ גם אם לא עובר הרבה זמן מהרגע שיש לי פיפי- כמה דק', מיד כבר יש לחץ ואני חייבת ללכת לשירותים..
זה אף פעם לא קרה לי ואני לא יודעת אם כדאי לחכות שזה יעבור לבד או שכדאי ללכת לרופא? (ד"א אני לא מקיימת יחסי מין אז אין מצב שזה משהו שקשור לזה), אני פשוט משתגעת, אני נכנסת לשירותים יותר מ20 פעם ביום.
מישהו שמע על התופעה?
(ד"א אין לי דם בפיפי או צבע מוזר, הפיפי בצבע לבן שקוף, ולא אני לא שותה יותר מבדרך כלל, שותה רגיל)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"