אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני לא גבר כי איבר המין שלי לא מספיק גדול, למה נדפקתי?

המקולל בן 18 | כתב את השאלה ב-13/08/16 בשעה 21:24

אני בן 18 ובזקפה יש לי איבר באורך 13 ס"מ.
אני מרגיש מקולל, שאני לא טוב כמו כולם ושלא אוכל לספק בנות.

אני כבר בדיכאון הרבה זמן בגלל זה, לשנות גוף אני יכול לטפח את עצמי אני יכול, אבל זה הדבר היחיד שאני לא יכול לשנות.

אני פשוט אובד עצות וחסר אונים, כולם מדברים על זה שגודל חזה לבנות זה לא משנה, אבל לאף אחד לא אכפת ממי שיודע שהוא לא גבר כי הוא לא יכול לספק בנות טוב.
כולם מצפים ממני פשוט להידפק עם הידיעה הזאת, וככה כמעט אף אחד לא יודע על זה.
מהסיבה הזאת לא משנה כמה חטוב אהיה אני לא אוכל להיות עם בחורה.

אני בדיכאון בגלל זה ופשוט חושב להתנזר ממין בגלל זה, למה נדפקתי....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"