אני בנאדם מאוד קשה - להשתנות או להישאר כמו שאני?

להשתנות? בת 21 | כתבה את השאלה ב-13/08/16 בשעה 20:08

היי אני בת 21 אחרי שירות של שנתיים.
מאז ומתמי לא הייתי מודעת לעד כמה אני טיפוס קשה ורק בשירות שלי הבנתי את זה כשהעירו לי על כך הרבה אנשים.
אני אציין כמה תכונות שיש לי: אני טיפוס דיי עצבני נדלקת בקלות אבל יכולה להגיד שהעצבנות שלי מיתנה את עצמה עם השירות. אומנם אני עדיין טיפוס עצבני אבל הרבה פחות ממה שהייתי.
בנוסף אני מאוד מאוד מאוד מאוד עקשנית, נורא קשה לשנות את דעתי או שאני אבוא לקראת משהו או מישהו כשאני לא רואה לנכון. לעיתים זה מביא לחיכוכים ומריבות.
אני יודעת שאני דיי אגואיסטית למרות שאני מנסה לשנות את זה ולפעמים הולך ולפעמים לא.
אני בנאדם שמאוד מודע לעצמו לחסרוהות וליתרונות שלו.
אני יודעת שאני בנאדם חוצפן ויכולה להעמיד בנאדם במצב לא נעים בעקבות מה שאני חושבת עליו אבל אגיד את זה רקר כשהוא יתגרה בי ויעשה לי בכוונה - אני לא אשתוק לו והוא דיי יתחרט על כך שפתח עליי את הפה.
בנוסף, אם אני לא מתחברת לאדם מסויים אז אני לא אתאמץ להתחבר אליו, אלא פשוט לא אתייחס אליו ולא אתעניין בו.
מה שמאוד בולט בי זאת החוצפה שלי והעצבנות שלי - יש לי חברות קרובות שמקבלות אותי כמו שאני. כמובן שאני לא מתפרצת עליהן והן מקבלות אותי כמו שאני. אבל נתקלתי באנשים שהתעצבנו עליי וכצעד ראשוני בחרו להתרחק ממני אך לאחר תקו' קצרה בחרו שוב לנסות להתקרב אליי.
הבעיה היא שאני טיפוס שאין לו כ"כ סבלנות אז לעיתים אני לא תמיד זורמת עם אותו בנאדם והבנאדם נפגע מזה.
מצד אחד החוצפה שלי לא נותנת לאחרים להפוך אותי לאיזה פריירית שלהם והרבה יודעים שאי אפשר לתמרן אותי.
אני גם בחורה שמאוד בטוחה בעצמה ובמה שהיא שווה ואל הרבה אוהבים את זה.
אני מודעת לחסרונות שלי ואף פעם אל חשבתי לנסות לשפר אותם כי תמיד אמרתי שזאת מי שאני ומי שלא מתאים לו יכול פשוט לתפוס ממני מרחק.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת - שמתי לב שמעט גברים שבאמת מתמודדים מולי אבל בשלב כלשהו מתייאשים ממני כי כמו שציינתי אני טיפוס קשה וצריך איתי סבלנות.
הרבה מהגברים מתחילים איתי אבל אח"כ מתייאשים ועוזבים.
להשתנות? להישאר כמו שאני? מפחדת שאולי התכונות האלה פוגעות בי ואני לא שמה לב לזה?

עדכון מלהשתנות?, שואלת השאלה 2016-08-13 20:45:35

אני לא כ"כ יודעת איך להגדיר את כל התכונות האלה אבל הרבה אנשים מתעייפים ממני ומלנסות להבין אותי.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"