בלי מותגים אין לי ביטחון עצמי, מה לעשות אם אין לי הרבה כסף לקנות?

אלי בן 25 | כתב את השאלה ב-02/08/16 בשעה 09:28

היי חברים,

אני ממש זקוק לעזרה.

בכל שנות התיכון הייתי חנון ויצאתי מזה כי בגיל 18 עשיתי לעצמי מייק אובר וקניתי לעצמי משקפי שמש עגיל בגדים יפים פירסינגים וכו וכו

היום, כמה שנים אחרי, הצלחתי לחסוך סכום יפה בצד בעבודה קשה וחשבתי לנצל חלק ממנו כדי לחזור ל"תקופת הזוהר" שלי אחרי התיכון כי האמת שבחודשים האחרונים התחילו אצלי דאגות כלכליות (לא כולן מוצדקות. אני חרדתי מאוד) ולכן חייתי בקמצנות מטורפת וכך הצלחתי לחסוך כסף. בין היתר בתקופת הקמצנות הזאת לא קניתי בגדים בכלל

90% מהבגדים שלי הם עדיין בגדים שקניתי ב"תקופת הזוהר", מאז הם כמובן לא באותו מצב, הביטחון העצמי שלי ירד בעקבות זה וכך גם הקשרים החברתיים שלי. גם שמחת החיים נפגעה כי אני תמיד אהבתי להיות הכי מתוקתק. אני דיי ביישן והמראה שהיה לי בזמנו פתח לי דלתות

בקיצור, האם להשקיע סכום מתוך הכסף שחסכתי ולחזור לימי הזוהר? חשוב לי להדגיש שאמנם חסכתי סכום נחמד אבל עדיין יש דאגות כלכליות (אמיתיות) בפתח..

אני מנסה בעיקר למצוא עכשיו חנויות מותגים זולות ואפילו זיופי מותגים אבל לא יודע איפה להתחיל לחפש..

בכללי עד כמה להשקיע בעצמי? בזמן האחרון נהייתי חסכן בצורה מטורפת ואני נוטה לשמור את כל החסכונות שלי לכל צרה שלא תבוא, לא רק עליי, אלא גם על בני המשפחה.. יש לי תמיד נטייה להעמיס את הדאגות של כל המשפחה על הגב שלי ולרצות לדאוג לכולם, לא פעם גם על חשבוני

עזרה בבקשה :)

לקנות בגדים חדשים?

כן, אבל רק גינס אחד ומס קטן של חולצות חדשות

לחזור ל"תקופת הזוהר" ולהיות מתוקתק, דאגות כלכליות תמיד יהיו

לשמור את הכסף בצד עד יעבור זעם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"