לא משנה מה אני עושה התחת שלי רק גודל!

PORMOLA בן 15 | כתב את השאלה ב-28/07/16 בשעה 22:00

מאז גיל 13 ככה התחיל לצאת לי הישבן בחוץ לאט לאט הישבן רק גדל וגדל
עד עכשיו שאני כבר בן 15 וחצי
עד ליפני שנה וחצי התחלתי לעשות כושר וזה עזר במבנה של הגוף נהיה לי שרירים הרזתי וגם רואים את זה אבל המשקל נשאר אותו משקל.

ולאט לאט התחת שלי יוצא בחוץ והוא כאילו מחוטב כאילו עשיתי סקוואטים כל ימי חיי
ות'אמת שאני ביכלל לא עושה סקוואטים אני כבר מתייאש וחושב שאין טעם לעשות במשהו בעניין הזה של התחת שהוא רק גודל ובולט החוצה

ועזבו את הקטע הזה של הירידה במשקל כי וואלה הגוף שלי השתנה רואים שהרזתי
רואים הכל ובמשקל שאני שוקל את עצמי המשקל אותו דבר כבר חצי שנה לא זז ממנו ואיכשו החת שלי רק גודל והגוף רק מרזה ומתחטב יחסית

והבעיה היחידה שנוצר זה הלבוש פשוט שום דבר לא יושב עלי יפה כי שאני שם חולצה צמודה ומכנס אז התחת פאקינג יוצא בצורה מוגזמת
מה אני יכל לעשות איך אני יכל להסתיר את זה ??!?!

(הוספתי תמונה שתבינו איך זה ניראה בערך)

PORMOLA צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"