שונאת את חברה שלי! איך להתמודד עם ההתנשאות שלה?

שני בת 19 | כתבה את השאלה ב-27/07/16 בשעה 20:59

אז אני וחברה שלי חברות מכיתה א׳ אך רק השנה התחלתי פשוט לשנוא אותה.
היא בחורה כל כך מתנשאת ותמיד משחקת אותה ״מושלמת״,אני שונאת לצאת איתה לאנשהו כי מועדונים היא שונאת,היא אומרת שזה מרגיש לה ״לא היא״.
הבחורה הזאת היא פשוט הבחורה הכי מעצבנת בעולם בערך.
ובנוסף להכל מעצבן אותי שגברים כל הזמן מתחילים איתה והיא תמיד מעיפה אותה ועושה פרצופים אדישים כיאלו לא אכפת לה והיא לא אוהבת צומת לב וזה לגמרי שקר,כשהערתי לה על זה היא אמרה לי שהיא לא רוצה לצאת עם סתם גברים כי ״כל מה שהם רואים זה את החיצוני ולא את הבפנים״ ושהיא לא שלמה לגבי המראה שלה עד הסוף.
זה משגע אותי,אני מרגישה שאנחנו בסוג של תחרות.
פעם אחת אפילו אמרתי בואי נבדוק כמה אנחנו שונות ושאלתי אותה כל מיני שאלות והיא לגמרי ניסתה להראות כמה היא טובה יותר ושיחקה אותה תמימה.
לדוגמא:
היא 1.68 שוקלת 47 קילו אבל עלתה 2 קילו,מידת חזייה d (שזו אגב עוד עובדה לזה שהיא מדגישה שהיא טובה יותר מבחינת מראה חיצוני),בלונדינית,עיניים כחולות.
אני 1.74 שוקלת 68,מידת חזייה b,עיניים חומות ושיער שחור.
כשסיכמנו את זה בדף היא אומרת לי ״השאלות האלה ממש שטחיות.״
כיאלו באיזה קטע?כל הזמן מראה שלא אכפת לה ממראה חיצוני וכלכך אפשר לראות שכן!
גם מעצבן אותי שהיא משחקת את עצמה כל כך טובה היא מתנדבת בבית חולים לילדים אוטיזטים וכל הזמן מספרת כמה הם מדהימים שזה אגב חופר או שהיא מתנדבת בכל מיני מקומות,היא בחורה מתנשאת שמנסה להראות את עצמה כיאלו היא יצאה מאיזה סרט ומה ששבר את גב הגמל שהתחלתי לצאת עם מישהו לא מזמן והוא בא אלי הביתה(אנחנו גרות יחד כשותפות)ישבנו על הספא,ראינו סרט נחמד באמת שהאווירה הייתה מדהימה ופתאום המלכה אליזבט ניכנסת עם מלא שקיות והבחור שאני יוצאת איתו לפתע קם לעזור לה ומה היא עושה?כרגיל משחקת אותה מושלמת,היא אומרת שהיא לא צריכה עזרה,מסדרת את כל המצרכים ואני בשלב הזה כבר עצבנית והיא קלטה אתזה וכמובן היא חייבת להוסיף גחלים לאש,היא מביאה לנו קולה וקערת פופקורן והולכת לחדר.
אני רוצה להבין מה זה המשחק הזה של לשחק אותה מושלמת?וזה ממשיך כבר כמה חודשים טובים,היא נישמעת מתנשאת?אולי בעצם היא לא מושלמת וזה הכל בראש שלי?היא מנסה להוריד לי את הביטחון?

היא מנסה להוריד לי את הביטחון?היא שקרנית?

כן

לא

בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"