מרגיש מושפל וחסר ביטחון עצמי אבל חתום על חוזה ולא יכול להתפטר מה עושים?

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-25/07/16 בשעה 21:05

קודמתי לתפקיד חדש לפני כשלושה חודשים ועברתי ממחלקה אחת לאחרת..
הגעתי לתפקיד עם המון המלצות מהמנהלים הקודמים שלי ועם המון אמביציה ורצון להצליח אבל מאז הכל השתנה
לא מזמנים אותי לדיונים, המנהלת שלי לא נותנת לי לנהל את העובדת שנמצאת תחתי ופוסלת את ההחלטות שלי מולה, היא מקבלת את כל ההחלטות בנוגע לתחומים שאני מנהל בלעדי ואפילו לא מספרת לי עליהן!! אני שומע את הכל במקרה מקולגות בעבודה..
כל רעיון חדש שאני מציע נענה בשלילה ללא כל סיבה הגיונית...פשוט ככה..
שמו עלי בתור תפקיד נוסף להיות מנהל משימות שוטפות בחברה והמנהלות שלי מנצלות את זה על מנת לתת לי המון משימות שלא במסגרת התפקיד שלי ושאני לא אמור לבצע כמו לנהל אנשים שלא תחתי ושיש להם כבר מנהלת בכירה, רק שאין לה כוח להתעסק איתם אז הן מפילות את הכל עליי.. יש עלי גם המון ביקורת מצד המנהלת שלי על כך שדברים לא עומדים בצורה טובה למרות שהכל עובד כמו שצריך (ביקורת שנאמרת נטו בגלל צרות עין)...
היחס אלי הוא כמו אל עובד זוטר ולא מנהל..
העבודה שלי לא מאתגרת אותי ובגלל שאני מתקתק אותה אני מסיים אותה מאוד מוקדם..כשאני שואל אם יש עוד עבודה או משהו שאני יכול לקחת אלי אני מקבל תשובה שלילית, אז אני צריך להסתכל על הקירות במשך שלוש שעות עד שזה יהיה זמן סביר מבחינת המנהלת שלי כדי שאני אוכל ללכת הבייתה.
בנוסף הנסיעה חמקום העבודה שלי היא שעתיים וחצי לכל כיוון והמנהלות שלי לא מאמינות שזה הזמן שלוקח לי להגיע וטוענות כי אני משקר בנוגע לכך..
ניסיתי לדבר עם הקודם שלי בתפקיד ולראות האם יש משהו בתפקיד שאני מפספס ולא מבצע והוא אמר לי שלא..
ההתנהלות במקום העבודה שלי גרמה לי לאבד את כל הביטחון העצמי איתו הגעתי לתפקיד, אני מרגיש לא מאותגר, מושפל בצורה קשה ושבור מבחינה נפשית!! אני מרגיש שלא מתייחסים אלי בתור בן אדם בוגר שמסוגל לנהל את היום שלו בעצמו אלה בתור ילד מתוזז שמנוצל לטובת המשימות שאף אחד לא רוצה לעשות..
לוקח לי שעה לקום בבוקר כי אין לי אנרגיה להתחיל את היום ואני ממש מדוכא וחסר ביטחון..
אני לא יכול להתפטר כי אני חתום על חוזה עד אפריל בשנה הבאה וכשרציתי לקצר אותו או לצאת ממנו קיבלתי תשובה שלילית..

איך אני יוצא מהתחושה הנוראית הזאת? איך אפשר להמשיך הלאה במצב כזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"