איך זה לשכור דירה לבדי?

מבולבלת בת 23 | כתבה את השאלה ב-25/07/16 בשעה 10:45

היי...
אני בת 23 גרה עם ההורים כרגע...
היתי גרה שנה וחצי בשכירות עם בת דודה שלי ,שהרגשתי יותר שהיא אחותי ולא בת דודה.
כי גדלנו יחד והתחברנו מאוד אחת לשנייה..
עכשיו אני בדילמה ..חזרתי להורים לצערי .
כי הסתיים לי החוזה, ודחיתי עד לשניה האחרונה למצוא דירה חדשה.עד שמצאתי עצמי חזרה אצל בית הוריי:/
עכשיו השאלה שלי היא כזו-
האם כדאי לגור לבד? כי האמת, כשגרתי עם בת דודה שלי הרגשתי שבא לי להיות לבד ,
והיתי מחליפה משמרות לפי שעות העבודה שלה כדי להיות קצת לבד עם עצמי ..
והיו רגעים שחיכיתי שהיא תחזור כי התחיל לשעמם לי. אבל בגדול אני אוהבת להיות לבד,אוהבת את המרחב שלי..
לכן חשבתי על לשכור דירה לבד , והבעיה היא שאני קצת חוששת.. איך זה לגור לבד??
איך זה לישון לבד? איך זה לחזור לבית ריק?
מה ההרגשה? לשכור עם שותפים אני ממש לא רוצה .כי אני לא אדם חברותי מטבעי ובקושי היה קשה לי עם בת דודה שלי.. ככה ששותפים אל תציעו לי..
רק רוצה לשמוע דעות עצות אולי יש פה מישהו שגר לבד ויכול להגיד לי איך זה.?
רוצה לציין שיש לי מספר ידידים מצומצם..
בעצם במחשבה שניה אין לי אף אחד באמת. אני די בודדה אפילו מאוד בודדה.
חייבת דחוף עזרה כי בבית שלההורים לא אפשרי להישאר כי הבית נורא קטן ופרטיות יש רק בחלום. ובכלל לא טוב לי שמה מכל הבחינות.
מרגישה שאני נחנקת שם. וגם בגלל בעיות בין ההורים ..
חייבת עזרה:/
ללכת עם כל החששות ולשכור דירה לבדי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"