סקס ראשון בסופש איפה כדאי ואיך להתכונן?

סקיי בת 21 | כתבה את השאלה ב-18/07/16 בשעה 18:30

אני כבר מרגישה מוכנה מאוד מבחני מינית ועד היום לא יצא לי לעשות דבר בעניין לאחרונה פגשתי מישהו דרך הטינדר. הוא בערך בגיל שלי, התחלנו לדבר ודברים התחילו לזרום.
הוא יודע שני בתולה ובאמת אמר שילמד אותי מה שצריך ושנעשה דברים בקצב איטי.
הבעיה היא שאנחנו גרים חצי שעה אחד מהשניה. הוא יבוא לאזור שלי אבל אי אפשר להיות אצלי בבית כי כל המשפחה נמצאת ואני לא יכולה פתאום להביא מישהו הביתה וגם אצלו אי אפשר. הוא עם אוטו ונוכל לנסוע לאנשהו שקט ובאמת להיות שם (לשכור חדר או דבר כזה פחות מתאים) השאלה איפה באזור תל אביב יש מקום שקט שלא יפריעו לנו.
חוץ מזה מה אני אמורה לעשות לפני בהתחשב שלא עשיתי שום דבר לפני אוראלי, סתם למישהו ביד וכמובן סקס מלא. להשאיר חלק הכל, חצי?
אני הולכת למסיבה עם חברות לפני, להביא משהו מיוחד? איפה אני שמה את התחתונית שאני אלבש באותו הערב? להביא עוד אחת לאחר כך?

אני אשמח לכל עצה או טיפ ממכם כי בא לי להרגיש מוכנה לאירוע

עדכון מסקיי, שואלת השאלה 2016-07-20 13:14:12

אני יודעת שזה לא אותו כבר כמו עם בן זוג אמיתי. אני פשוט מאוד רוצה כבר ואני טיפוס שיותר קשה לו לפלרטט או להתחיל לפתח מערכת יחסים ולא בא לי שזה יעצור אותי מלהתקדם מבחינה מינית. אז כן יש את החשש שאחר כך אני ארצה ממנו יותר והוא לא אבל אני חושבת שאני כן אוכל להתמודד עם זה.
אבל תודה למי שכן עזר ושוב אם יש עוד טיפים איך להתכונן זה יהיה מעולה (:
נ.ב
לשאול אותו אם הוא מביא רונדום או שזה משהו שהוא בטוח יביא?
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"