איך לפנות למישהו באתר בלי לצאת מוזרה?

ש. בת 22 | כתבה את השאלה ב-18/07/16 בשעה 15:38

יש כאן משתמש באתר שאני רוצה לדבר ולהכיר אותו, אבל אני לא מתכוונת לנחות עליו ככה משום מקום ולשלוח הודעה, ראיתי שהרבה בנים כאן כשהם מגיבים לשאלות רושמים למישהי שיש לה בעיה "אם בא לך לדבר בכיף" "אני גם באותו מצב תשלחי הודעה" או גם אפילו משאירים את הכתובת של המייל שלהם, ואני מחפשת בתגובות שלו אולי הוא רשם משהו כזה ואז אני לא אצא מוזרה שנחתתי עליו כי זה אומר שהוא מוכן לדבר (גם אם זה עם מישהי אחרת, אבל לפחות מוכן לדבר אז אין לי בעיה לשלוח לו גם הודעה) אבל הוא לא רושם דבר כזה אף פעם!! הוא רק עוזר ומגיב לפעמים אבל אף פעם לא הציע למישהי לבוא להודעות או השאיר מייל שלו, וזה עוד יותר מחדד לי את העובדה שאולי לא בא לו להכיר כאן או לדבר עם אנשים מעבר ללעזור בשאלה עצמה, ואז בכלל אני אצא מוזרה שפניתי אליו..הרושם שקיבלתי זה שהוא סגור בתוך עצמו ונמצא פה רק כדי להגיב, לא יודעת אם אני טועה, ולא יודעת איך לשלוח ומה.. זה לא בהכרח לדבר איתו מקטע רומנטי (למרות שאני לא שוללת את העובדה שזה יתפתח לשם עם הזמן) אבל אפילו סתם לדבר ולהכיר.. איך אני פונה אליו בלי לצאת מוזרה\נואשת\פתאטית\לא קשורה\כאילו נחתתי עליו ככה?
ועכשיו אני יודעת שתגידו לי שגם אם אני אשלח הודעה אני לא אצא כזאת, אבל אני מרגישה שאני כן! אני צריכה סיבה ממש טובה לשלוח לו הודעה..

מה לעשות?

לשלוח לו הודעה שאני רוצה להכיר

לשלוח לו הודעה שאני רוצה עצה במשהו

לא לשלוח לו כלום