אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

ארוסתי ירקה לי בפנים, הרגשתי מושפל... לבטל את החתונה?

מורדי בן 33 | כתב את השאלה ב-17/07/16 בשעה 20:00

עוד חודש וקצת אנחנו מתחתנים,
אחרי קשר של שנתיים.
אף פעם מערכת היחסים שלנו לא הייתה מושלמת,
אבל תמיד שיערתי שככה זה יהיה עם כל אחת אחרת, והחלטתי כן ללכת על זה ויהיה מה שיהיה.
אתמול זה היה השיא, באמצע מריבה קיבלתי יריקה בפנים ממנה, עסיסית מאוד, הרגשתי הכי מושפל בעולם.
כמה דקות אחרי שזה קרה כבר ארזתי את כל הדברים שלי בבית והתכוונתי ללכת, אך כרגיל התחינות שלה ניצחו והמזוודה עם הדברים עדיין בסלון של הבית.
זו פעם שנייה שזה קורה, בפעם הראשונה הזהרתי אותה שאם דבר כזה יקרה שוב אני חותך את הקשר.
היה גם מקרה אחד של אלימות, שברגע של חוסר שליטה היא נתנה לי כאפה מצלצלת אחרי שצחקתי איתה ואמרתי לה שהיא לא יכולה שבוע בלעדיי.
כל פעם היא מצליחה לשכנע אותי להישאר, ומבטיחה שזה לא ייקרה שוב ובטיפשותי ואהבתי אלייה אני סולח ומוחל. השאלה היא עד מתי אני אוכל לסבול את זה ומתי זה יתפוצץ ?
הבעיה שלי זה שאני יודע שאני צריך לחתוך ולבטל החתונה, רק אין לי את האומץ לעשות את הצעד הזה, מאיפה אוזרים כוחות לכזה מהלך ?

לסלוח או לברוח ?

לסלוח

לברוח

לנוס על נפשי במהרה