האם כדאי ללכת ללמוד ולקחת סיכון או להישאר לעבוד ולהתקדם במשרה שטוב לי בה?

ענת בת 23 | כתבה את השאלה ב-13/07/16 בשעה 09:49

אני רגע עובדת בעבודה של שירות לקוחות, בשכר די קרוב למינימום, אבל ממש כייף לי בעבודה, ובמקום עבודה כולם (מי שלא מתפטר) מתקדמים תוך חצי שנה עד שנה.

האופציות לקידום נראות לי כתפקידים שהייתי רוצה להיות בהם, אבל חשוב לציין שאני לא יודעת מה השכר בתפקידים האלו (ייתן שהוא לא רחוק בהרבה משלי), מה גם שייתכן שאוכל להתקדם עוד ואז השכר יגדל.
כרגע לצערי אני לא "כ יכולה לברר על אופציות הקידום הבאות אחרי הקידום הראשוני.
חשוב גם לציין שבאופציות הקידום יש תפקידים רבים שהם משרת אם, עד השעה שלוש, וייתכן שבעוד מספר שנים אצטרך משרת אם.

ומנגד, התקבלתי ללימודים בטכניון להנדסת חשמל. מבחינה לימודית אני מאוד ריאלית וזה מסלול שחלמתי להתקבל אליו.
אבל, אני לא מכירה את העבודה בתחום, כך שיכול להיות שאהנה ללמוד את התחום אך לא לעבוד בו.
ובנוסף, הבנתי שהעבודה בהיי-טק היא עד שעות מאוחרות, וסיכוי גבוה שאין משרת אם בהנדסת חשמל. אני חוששת שאלמד את התחום ובפועל לא אוכל לעבוד בו כי ארצה להיות אמא בשנים הקרובות.
אבל מצד שני, השכר במקצוע הוא בהרבה יותר גבוה, ואני מתארת לעצמי שהאפשרויות קידום רבות יותר.

השאלה אם לוותר על מקום עבודה שטוב לי בו ולקחת סיכון וללמוד תואר שייתכן ובעתיד לא אוכל או לא אהנה לעבוד בו?
אשמח למידע נוסף עבור ל אחד מהכיוונים ולנקודת מבטכם האישית.

להישאר בעבודה שלי או ללמוד הנדסת חשמל?

להישאר בשירות לקוחות

ללמוד הנדסת חשמל

אחר- אפרט בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"