האם להתגרש מבעל שמסרב לוותר על חברים שלו אחרי שפגעו בי?

לונה בת 28 | כתבה את השאלה ב-24/09/13 בשעה 10:37

אני נשואה שנה לפני כן היינו יוצאים שש שנים יחד , תמיד החברים שלו היו סביב הקשר שלנו תחילה זה לא הפריע לי עד שהיו מספר מקרים שבו חברים שלונ פגעו בי מאוד ,ביניהם מתיחה שאני ובעלי עשינו אחרי שנה וחצי של חברות יחדיו לחברים שלו אמרנו שנפרדנו והפלא היה ל רמקול הם התחילו לומר לו טוב שנפרדת מה כלבה הזאת ומילים כאלה וחשוב לציין שחברים אלו היה יושבים אצלי יוצאים איתנו חברים קרובים , החלטתי לא לוותר ביקשתי ממנו להחליט , או אני או הם , התשובה שלו הייתה שאם אני רוצה להיפרד זה בחירה שלי נפרדנו הוא הלך לביתו , אמא שלו התקשרה בקשה שנחזור וחזרנו .
נוא הבטיח שאם דבר כזה יחזור על עצמו בעתיד הוא יעזוב אותם בהמשך השנים היו רגעים טובים בעיקר אבל גם פחות אם הערות מעצבנות מחברים שלו אבל אני אדם שזורם לא נתפס על כל שטות כי ביום יום יש לנו קשר מדהים , התחתנו לפני שנה והחללטנו לטוס כל החברה ביחד לחופשה בחו"ל , שם הייתה נקודת מפנה חברה של אחד החברים שלו התחילה לריב איתי וכולם הפנו לי בסופו של יום גב וששאלתי אותם מה עשיתי לכם הם טענו שלא באתי להם טוב בעין או שהם סתם נתפסו בי , הם פגעו בי מאוד כל החופשה בכיתי התחננתי לה' שהחופשה הזאת תעבורוהיסתיים הסיוט הזה ! היינו 6 חברה ביומים האחרונים חשבנו לנסוע לאיים חברים שלו הביאו רכב של 4 איש ז"א אימרה ברורה שאני ובעלי לא בתוך הטיול לא היה להם אכפת גם מימנו , שההגענו לארץ החזרתי להם באותו מטבע החלטתי לא לשתוק וציפיתי מבעלי לנתק איתם את הקשר הוא הבטיח שזה לא יחזור על עצמו , הבעל מסרב לוותר עליהם כחברים למרות הפגיעה הקשה שעברתי בכיתי כל הטיול רציתי להקדים את הטיסה התחננתי שהסיוט הזה היסתיים והוא ראה שהם לא מדברים איתי ונגררים אחרי 2 החברות הסכסכניות שלהם , והכי מצחיק שהגענו לארץ הם שינו גירסה והפילו את הכל עליי ושבעלי שמע את זה הוא אמר ברור שהם ייגנו על החברות שלהם , השאלה שלי למה הוא לא מגן עלי? למה הוא לא מנתק קשר סופי אם החברים שלו הוא גם לא יודע איך לענות להם , להם לא היה בעייה לוותר עליו ! חוץ מזה מדובר באנשים שהיו קבוע אצלי בבית נהנים ומקבלים יחס כיד המלך ובטיול הם החליטו להסתובב עלי ובאמת שללא סיבה כי ששאלתי את אחת הבנות מה עשיתי לך היא אמרה שלא באתי לה בטוב בעין , בעלי ידע את זה וגם את גודל הפגיעה ומה שעבר עלי ב"חופשה" הזאת !נפגעתי מאוד מהעובדה שהואגם לא מגן עליי וגם ממשיך לדבר איתם ,לא דיברתי איתו שבוע חזרנו לדבר אבל המשכתי העלות את הנושא ואת העובדה שאני פגועה ורצה שהוא יכבד אותי בתור אישתו וינתק איתם קשר והוא מסרב !!! אני חושבת על גירושים !!! צריכה ייעוץ מה אתם אומרים האם להתגרש???

האם להתגרש? כבר ביקשתי בכל דרך אפשרית שיעזוב את החברים והוא מתחמק כל פעם מסרב!

כןלהתגרש

האם יש דרך אחרת ,ומה היא אשמח לתגובה מעבר לסקר !

לא להתגרש- אבל גם אז לציין למה ומה עושים כדי לפתור את המצב..