רוצה להיכנס להריון אך הניסיונות כושלים

me בת 27 | כתבה את השאלה ב-23/09/13 בשעה 20:54

שלום אני ובעלי נשואים 5 שנים לקחתי גלולות פמינט 4 שנים והפסקתי לפני 4 חודשים
אנחנו מנסים להיכנס להריון ראשון כבר 2 נסיונות כשלו אני חוששת שמשהו לא בסדר אצלו - הוא עבר ברית מילה בארץ ( עלה מברי"המ ) ואיבר מינו לא מזדקר באופן נורמלי (לא ישר/זקוף וקשיח לגמרי) וכשהוא חודר לתוכי הוא מרגיש טוב גם כשרק ראש הפין נכנס פנימה לא תמיד זה ככה לפעמים יש חדירה טובה ומלאה של כל איבר המין. אבל אני לא בטוחה שמצב זה תקין .יכולה להיות בעיה גם אצלי אבל עוד לא בדקתי כלום כי ידוע לי שרק 30% יכולות להיכנס להריון מניסיון אחד. כמו כן לוקח לגוף זמן לסדר את המחזור לאחר גלולות למרות שהיום אין עם זה בעיה בכלל והמחזור שלי היה סדיר לפני הגלולות ואחרי היה 2 מחזורים של 32 יום והאחרון של 45יום, אז אולי בעצם יש איזו אי סדירות.
כל פעם שאנחנו נכנסים למיטה זה מתחיל במשחק מקדים אבל לוקח לו זמן עד שהוא צריך לחדור אני תמיד אומרת שזה הזמן כי אני פוחדת שנפספס את השפיכה. אנחנו לא נזהרים ומקיימים יחסים יום כן יום לא אחרי סיום הוסת כלומר בסיום הדימום לאחר יום-יומיים כבר מתחילים אני לא סופרת ביוץ למרות שהייתי כן אבל הפסקתי.
מה לעשות ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"