מרגישה שבן זוגי מנצל אותי כלכלית!

הילה בת 27 | כתבה את השאלה ב-23/09/13 בשעה 17:53

שלום אז ככה אני בת 27, יש לי חבר 3 שנים. לאחרונה עברנו לגור ביחד (בבית שאנחנו לא משלמים בו שכירות, של ההורים שלו לשעבר, לבינתיים הבית הזה שלו... הדגש על לבינתיים)...
אני נמצאת בבעיה, אז ככה...
אתחיל מההתחלה אני כרגע לומדת ועובדת מרוויחה משכ' ממוצעת בחודש, הוא כרגע עובד בעבודות זמניות כל הזמן משהו אחר, אציין שבמשך הזמן שאנו יחד אף פעם לא היה לו כסף, תמיד תקופות שאני ממש מוציאה מכסף שלי ונותנת לו... המצב מתחיל לעלות לי על העצבים ממש ככה.
ואסביר במה זה מתבטא: הוא עבד תקופה אצל בנאדם שיש לו חברת הגברה, היה צריך לקבל ממנו כסף, לא דרש את מה שמגיע לו. הגיע חתונה של אחיו לקח ממנו ציוד ועבר זמן ולא נעים לו לבקש את הכסף כי הוא לקח ציוד. לפני יומיים שוב הלך לעבוד אצלו ובדיוק יום למחרת היה מסיבה של חבר שלו אז הוא שוב הביא ציוד... אציין שנגמר לו הכסף החודש ואין לו אפילו שקל אחד להוציא מהבנק... ועוד יותר לא היה לו נעים לבקש את הכסף שהוא חייב לו...
עכשיו נגמר לו הכסף ובמקום לבקש ממנו הוא ייקח ממני... הוא לא יבקש ממני באופן ברור, הוא ירמוז... ואני פשוט ייתן כי לא יהיה מה לאכול, איך לתדלק... דברים כאלה רק לדברים מינימליים...
עוד הוסיף כי אנחנו במצב טוב מבחינת זוגיות מדברים על להתחתן ,
אבל אולי אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני מתחתנת איתו?
אני ממש מבולבלת אני מפחדת לחיות את העתיד שלי ככה!!!!