מתחיל לימודים ולא עשיתי "טיול אחרי צבא", האם לשקר?

בדוי בן 24 | כתב את השאלה ב-20/06/16 בשעה 21:47

שלום מייעצים, אני בן 24, מתחיל לימודים בשנת הלימודים הקרובה, כלומר אחרי בערך 3 שנים מהשחרור. לא סיימתי את הצבא בהרגשה שאני חייב לעוף מהארץ "למצוא את עצמי" ואף פעם לא הייתי מהאנשים שמטיילים, גם טבע לא ממש משך אותי במיוחד, תמיד העדפתי להקדיש יותר זמן לתחביבים אחרים, יותר טיפוס של בית בגדול, מאז השחרור מצאתי עבודה ודיי הייתי שקוע בזה עד עכשיו.

במשך השנים איבדתי כמעט את כל החברים שהיו לי לפני ואחרי צבא, ככה שנשארתי טיפוס דיי בודד וגם אם רציתי תאילנד, לא היה לי עם מי. בסך הכל עשיתי גיחה קצרה לאירופה אבל זה לא ממש נחשב.
תמיד חלמתי קצת "לראות עולם", לעשות טיול "ארוך" שמבחינתי זה חודש-חודשיים, אבל עם בת זוג, יותר בשביל זיכרונות משותפים ועל הדרך להתחבר לטבע. אבל לצערי לא הכרתי מישהי למשימה. לצורך העניין אני גם לא חושב שאכיר עד הלימודים.

אני חושב שהשאלה "מה עשית אחרי צבא?" תצוץ הרבה, וכולם יספרו על החוויות והטיולים שלהם. מאוד חשוב לי העניין של המעמד, וגם חשוב לי להכיר מישהי על הדרך. אני לא רוצה שיפסלו אותי ויחשבו שאני בן אדם משעמם כי לא עשיתי טיול...
אז חשבתי לשקר (חשבתי למצוא רוטינה על מקומות בתאילנד שהרבה נוסעים אליהם). אני לא חושב שיש בזה פסול כי זה לא פוגע באף אחד וזה לפחות לא יוריד ממני, ומקסימום אם אני אכיר מישהי אני אחשוף שאמרתי את זה כדי להשתלב בהתחלה...

אז האם זה באמת נפוץ שאנשים יתחקרו ויתעניינו, או שלא ממש אכפת לאף אחד, או שיש הרבה שלא עשו טיול וזה מוריד מגודל האסון?

אם אפשר אשמח למייעצים שכבר עברו את השלב הזה של ההתחלה בלימודים אקדמאיים...

עדכון מבדוי, שואל השאלה 2016-06-21 20:09:55

ואוו איזה היענות! הרבה יותר משציפיתי! thumbs up לכולם
בהתחלה הייתי דיי נעול על העיניין אבל עכשיו שיניתם לי את הקו מחשבה, אני אלך עם האמת בבטחון! תודה רבה :)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"