התאהבתי, אני צריכה לעזוב אותו בשביל הבריאות הנפשית שלי

יהלום בת 17 | כתבה את השאלה ב-29/05/16 בשעה 18:16

היי, אני נמצאת במערכת יחסים כבר חמישה חודשים עם מישהו שיותר גדול ממני בשלוש שנים.
הוא והחברה שלו לשעבר ניפרדנו באותו הזמן שאני נפרדתי מהחבר שלי, זאת אומרת לפני חצי שנה.
העניינים התקדמו מהר מידי ואחרי חודש שהיינו פרודים מהבני זוג שלנו נהפכו לזוג בעצמנו.
הכל היה הרבה יותר יפה מעכשיו.
לאחרונה התחילו להגיע לאוזניי שמועות שהוא עדיין במערכת יחסים איתה.
לא האמנתי, וניסיתי להגן עליו, באמת שהכל היה בינינו יפה. שום דבר לא הפריע, לא היינו רבים, היינו פשוט זוג שאוהב אחד את השני.
לא מזמן התחלתי לחשוב על כל העניין הזה ברצינות, חיפשתי אותה בפייסבוק ובאינסטגרם ומצאתי אותה, התחלתי לדפדף בין התמונות שלה. היא מעלה בתדירות גבוהה תמונות שלה ובין היתר תמונות יחד איתו. בתקופה שאנחנו ביחד!
לדבר איתו על כל הסיפור הזה, זה לא אפשרי, הוא מכחיש הכל, אומר שזה תמונות ישנות, שהיא מעלה אותם כי הם חבורה של חברים והיא נמצאת בחבורה הזאת, ואי אפשר בעצם להתעלם ממנה או לנתק איתה קשר כמעט לגמריי.
הכל התחיל להתחבר לי יחד, השמועות שהוא נישק אותה, ושהם יוצאים לבד למקומות, שרואים אותם עדיין יחד, והתמונות שהיא מעלה.. הגעתי למסקנה שהוא בוגד בי.
בוגד בי ובוגד בה!
אני לא מוצאת את הדרך הנכונה לבוא אליו ולדבר איתו על זה, אני מתנהגת כאלו כלום לא קרה, בזמן שאני שונאת את עצמי על זה. שונאת את עצמי שהגעתי למצב שמישהו בוגד בי. שהגעתי למצב שככה נפגעתי ואני סותמת את הפה כי אני פשוט לא מסוגלת לדבר איתו על זה.
מה לעשות?