אחרי החתונה התחלתי להכיר את הצד הלא נעים של אישתי ועכשיו מתחרט שהתחתנתי.....

אביעד בן 24 | כתב את השאלה ב-23/05/16 בשעה 16:40

שלום! התחתנתי לפני מס' חודשים, כל המהלך של ההיכרות לפני היתה דיי קצרה המון דייטים וזהו וכמובן שלא חייתי עם אישתי ביום יום, אחרי החתונה התחלתי להכיר את הצד הלא נעים שלה, קודם כל זה העצבים, כל דבר קטן יכול להוציא אותה מהכלים [אחר כך ראיתי שכמה מהמשפחה שלה נורא דומים לה בזה] היא נלחצת מכל דבר קטן ונכנסת לעצבים רציניים, כל יום אני חוזר הביתה וכואב לה משהו אחר, בחילות כאב ראש, בטן, סחרחורת וכשהיא במצב כזה היא מתלוננת ועצבנית וכמובן שאני צריך להתחיל להתעניין בה וגם ככה אני גמור מהיום, לפני החתונה הייתי בנאדם שמח תמיד עם אנרגיות חיוביות והיום אין לי חשק לכלום כמעט, אני מרגיש שעשיתי טעות רצינית ונפלתי בפח, מצד שני אני מרגיש שזה לא סיבה מספיק טובה להתרגש אבל עדיין אני לא רואה אותי חי איתה 50 שנים.... אז מה עושים..?