ההורים שלי משפילים אותי, נמאס לי!

מוריה בת 14 | כתבה את השאלה ב-11/09/13 בשעה 17:33

נמאס לי שההורים שלי גורמים לי לחוסר ביטחון
מורידים לי את המצב רוח ומכניסים אותי לידכאון
פעם אחת ביום חמישי הוא אמר לי שצריך לשלוח אותי לפסיכולוג ואז ביום שישי בערב
אחות שלי התחרפנה כזה , אז זרקתי לאבא שלי "ועוד אני צריכה פסיכולוג " ואז הוא אמר לי שהיא נותנת שמחת חיים לבית ואת נותנת רק עצב ודיכאון ,
הייתי בשוק , אם היית בדוק היית יודע שזה בגללך ובגלל אמא
היום אמא שלי נכנסה הביתה רק הכניסה את הרגל והיא התחילה לצעוק עלי
היא שאלה אם הוצאתי כביסה ואמרתי לה שלא , ואז היא אמרה לי שהיא אמרה את זה בבוקר לפני שיצאתי ללימודים (חשוב לציין שהיא אמרה את זה ב7 בבוקר וכשהיא נכנסה הביתה השעה היתה 2 וחצי )אמרתי לה שאני לא זכרתי שיש כביסה כי מי חושב על כביסה בזמן הלימודים ואז היא אמרה , מה את כן זוכרת
היא זורקת לי הערות ממש מגעילות כמו , איזה ילדה מגעילה את
איכס תתנהגי כמו בת אדם כבר .. ואני לא עושה לה כלום
בסדר אז אשמתכם שאני יודעת להחזיר לכם שאתם פוגעים בי , (לפעמים אני מחזירה !)
נמאס לי לסבול את זה , והם נטפלים רק אליי מתוך 5 ילדה (אני השניה )
ונמאס לי כבר לספר את הדברים האלה לחברה הכי טובה שלי כי אני מרגישה שגם לה נמאס לשמוע את זה כל יום
מה לעשות ? נמאס לי לסבול , אפחד לא עוזר .. מישהו אחר זה לא בא בחשבון
יוצעת בית הספר , אני מפחדת ללכת אליה , אני לא יודעתת למה אני מפחדת אבל אני כן ואני לא יודעת בככלל איך לקבוע איתה