יש לי ניסיון אבל כבר 10 שנים לא עבדתי עקב בעיה רפואית שנפתרה. מה לומר בראיון?

שיייקה בן 48 | כתב את השאלה ב-22/05/16 בשעה 16:13

אין לי בטחון עצמי אני רווק ללא ילדים מוכן לעבוד גם בלילה הבעיה שאני לא מבין כלכך מה קורה היום בשוק העבודה
אני רואה מודעות על אוטובוסים על מימון רשיון על רכב ציבורי וקרייה שניה אני קצת מפחד להיות נהג אוטובוס בגלל המנטליות הישראלית אין לי רצון לעבודה אם אנשים הרבה בעיות ואני רודף שלום וקצת מפחד מהישראלים ומההתנהגות שלהם גרתי בחו"ל כמה שנים קצת קשה לי פה, אבל אם לא תהיה ברירה אעשה זאת כי שם מקבלים מעל גיל 45
אני יכול לנהוג בכל משאית חוץ מגורר נגרר סמי טריילר אין לי עבירות תנועה ואני נהג זהיר ומנוסה ואי גר באזור ראשון רחובות השאלה האם יקבלו אחד כמוני? מה להגיד בראיון עבודה?
אני יכול לעבוד בכל עבודה ואני בכושר גופני טוב עכשיו,
חשבתי על עבודה על מובילית אפילו בלילות מה דעתכם תודה לעוזרים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"