אני והחברה הכי טובה שלי דלוקות על אותו בחור

מישהי בת 16 | כתבה את השאלה ב-10/09/13 בשעה 23:45

אוקי אז איפה להתחיל
אני מכירה אותו כבר שנתיים הקשר שלנו התחיל להתחזק רק בחופש הגדול האחרון
כשהוא וחברה הכי טובה שלי (ר') התחילו מערכת יחסים .
יש לי אל הבחור משהו פחות או יותר מאז שהכרנו
אבל הדחקתי את זה בגלל חברה קרובה אחרת שהייתה בעניין שלו באותה תקופה .
הוא ור' במערכת יחסים חודש ומשהו
היא מאוהבת לו בצורה, ולאחרונה באה אליי ביציאות שהיא בטוחה שיש לו משהו אליי ,
מאז ..כל העניין התעורר לחיים מחדש
הוא שוב בראש שלי . היא מעולם לא ידעה על הרגשות שלי אליו ואסור שתדע , זה ירסק אותה בעיקר עם הקירבה שהוא התחיל לפתח אליי בזמן האחרון .
השאלה שלי היא כזו -אני לא נותת לקשר שלהם הרבה זמן, במידה וייפרדו , מה לעשות ?
לעשות משהו בנוגע לעניין ? או להמשיך להדחיק ?
אני לא רוצה לפגוע בה,אבל גם נימאס עליי להיות רחוקה ממנו
אני חושבת שאני לא ירפה עד שאני לא ירגיש איך זה להיות עם הבנאדם
אני חושבת עליו כל לילה לפניי שאני הולכת לישון ומה יכל ליקרות עם דברים היו טיפה יותר שונים ופשוט אוכלת את עצמי ..
עזרה מישהוי ?
תודה מראש ):