אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אוהב לראות בובספוג, זה רע?

אייל בן 26 | כתב את השאלה ב-12/05/16 בשעה 10:08

אני בחור רגיל לגמריי... עובד, לומד, יש לי חברים, היו לי קשרים רציניים בחיים, אני לא מפחד לפנות לבחורה והביטחון העצמי שלי בסדר גמור.

אבל כשאני בבית וכל ערב לפני שאני נרדם אני אוהב לראות בובספוג. לא סיפרתי את זה לאף אחד אף פעם, גם לא לחברות שהיו לי. זה היה לי מאוד קשה כשהיינו ישנים ביחד כמה לילות ברצף, כי בעצם לא הייתי יכול לראות.

הסדרה הזאת מאוד מעניינת אותי ומצחיקה אותי ואני חושב שיש לה הרבה מן החיים האמיתיים. בובספוג הוא הטוב לב שתמיד מנסה לעזור, פטריק הוא הטיפש, וסקווידויד הוא הרע והכעסן. מר קראב הוא הקמצן חולה כסף והבת שלו מפונקת ברמות. זה מתאר בערך את כל האנשים שפוגשים במציאות והסדרה הזאת מבדרת אותי !

אם מישהו מהצד היה מספר לי את זה כנראה הייתי חושב שהוא מסכן. שאין לו השכלה או שחסרים לו חברים או שהוא פשוט נשאר תקוע בשלב הילדות. אבל אני באמת לא כזה, אני מנהל חיים רגילים ותקינים לגמריי אבל אוהב מאוד את הסדרה הזאת!

זה רע?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"