יש לי פנטזיה שאונסים אותי באמת, האם אני משתגעת?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-04/05/16 בשעה 22:15

היי, יש לי פנטזיה שאונסים אותי במקום ציבורי כבר כמה שנים, בן הזוג הקודם שלי ניסה לממש לי את הפנטזיה אבל מעולם לא אמרתי לו שאני ממש רוצה להרגיש את התחושה האמיתית של אונס שמישהו אוחז בך בכוח שאת לא מכירה וכל מה שאת מרגישה זה את הכאב והגסות שבה הוא עושה את זה, נפרדנו כי לא הצלחתי להגיע לסיפוק ממנו, למרות הנסיונות שלנו לקיים יחסי מין כוחניים יותר או כאלה שהוא תופס אותי בהפתעה ולא מוכנה אבל זה לא היה זה.
אני רוצה להרגיש אונס אמיתי וברוטלי, אני יודעת שמה שאני כותבת כאן נשמע לא נורמלי אבל זו החוויה שאני רוצה לעבור, אני מפחדת שזה לא הגיוני לרצות את שיאנסו אותך כי רוב הבחורות מפחדות שיקרה להן דבר כזה, מאוד.
אבל אני מבקשת את זה אני תמיד אחזור הביתה בדרך הארוכה ו"המפחידה" יותר אני רוצה לממש את הפנטזיה הזו.
אני מתחילה לפתח חרדות בגלל זה שאני משתגעת שלא הגיוני שאני רוצה לעבור את הדבר הזה שבעיניי כל אדם אחר הוא נוראי ואיום.
אני מנסה שלא לחשוב על זה אבל זו הפנטזיה שלי ואני חייבת להגשים אותה.

האם אני משוגעת?

לא, פנטזיות קיימות אצל כולם הן פשוט שונות

לא אבל תדעי להיות קשובה לעצמך

כן זה פשוט לא נורמלי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"