להמשיך את השירות או להתחיל את החיים?

נטלי בת 19 | כתבה את השאלה ב-04/05/16 בשעה 15:15

היי,אני כרגע במצב מאוד "רגיש" כביכול, וממש מתלבטת לגבי מה לעשות.
התחלתי שירות לאומי כי יש לי פטור מהצבא על דת,עשיתי כבר חצי שנה שירות
ונשארו לי עוד 7 חודשים בערך. כרגע אני בבית. עשיתי את החצי הראשון בבית חולים בלינסון,בו הרגשתי הכי נורא בעולם,באתי עם הכי חשק לטרום וללמוד ולעשות,אבל קבלתי חצי שנה מזעזעת שבה נוצלתי וקבלתי יחס מזלזל בטרוף. החלטתי לעזוב,לא רק את בלינסון אלא גם את האגודה האחראית עלי שבעצם מביאה לי "משכורת" כל חודש. ברגע שעוזבים המצב הוא כזה,אני חייבת לקבל מבלינסון סיכום שעות ומהאגודה שעזבתי טופס מעבר שבעצם אותו אני מביאה לאגודה החדשה אליה אני מצטרפת. בנוסף,אם אני רוצה להמשיך שירות במקום חדש,אני חייבת לחכות לראשון לחודש. נניח סיימתי ב6 באפריל בבלינסון,אני חייבת להתחיל ב1 למאי בלבד במקום אחר -אך ורק אם יש לי סיכום ואישור מעבר. אצלי המצב הוא רע,האגודה הקודמת שלי והבית חולים, משחקים איתי ולא נתנו לי לא אישור ולא סיכום עד עכשיו. התחלתי שלשום במקום חדש, אבל קבלתי טלפון "מהאגודה החדשה" שלי שאני לא יכולה להתחיל בלי אישור וסיכום,אם אני אמשיך אני פשוט לא אקבל משכורת ואני אעבוד לחינם (מבחינתי לא בא בחשבון כי אני קורעת את התחת ומבזבזת המון זמן יקר ) הבנתי שאין לי מה לעשות וכמובן שבזמן הזה אני מנסה בלי סוף לקבל את הסיכום והאישור שלי,אבל הם מזלזלים בעקרונות שלי ושמים אותי לחכות, והאגודה החדשה שלי לא עוזרת לי ואני מרגישה הכי לבד בעולם,שנטו רוצים ממני אבל לעזור לי לא בא בחשבון. יצא מצב שאני אצטרך להתחיל שוב מהתחלה בראשון חודש הבא,וזה בזבוז זמן כי אני אצטרך להשלים ואסיים שירות עוד 10-11 חודשים ולא 8.
אני כבר כלכך מוטשת מכל השטיות האלה של השירות,זאת קריעת תחת והיחס לא הוגן בשום צורה לדעתי.. אחרי מה שעברתי בבלינסון אני לא סומכת על שום אגודה ועל שום מקום חדש אחר,אני רוצה להפסיק את השירות ולהתחיל פסיכומטרי. מה שכן,חבל לי שהתבזבזה לי חצי שנה לשווא למרות שזה לא כזה ביג דיל מבחינתי,אבל מפחדת שיצא מצב שאין לי שירות וזה יעשה לי בעיות בעתיד..|
מה לעשות? מקווה שהסברתי מספיק טוב.
תודה לעונים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"