חברה שלי אוהבת סאדו היא נהנת להרביץ לי תוך כדי הסקס איך לגרום לה להפסיק?

אנונימי מתוסבך בן 19 | כתב את השאלה ב-03/05/16 בשעה 17:53

שלום תודה שאתם עוזרים לי עם המצב המתוסבך הזה
אני אוהב את חברה שלי מאוד היא אהבת חיי לא הייתי עם אף אחת אחרת מלבדה 3 שנים ביחד
לאחרונה ראינו את הסרט 50 גוונים של אפור ביחד שתינו קצת השתכרנו והיא התלהבה מאוד מהרעיון של הסרט וביקשה שננסה
ניסינו והכל עבר חלק חשבתי זה רק בלילה הזה אבל לאחר כמה ימים קיימנו עוד פעם יחסי מין והיא נכנסה חזק לקטע הזה
ואני לא רוצה לבקש ממנה להפסיק כי היא אולי תיפגע ותרצה לעזוב אותי
היא התחילה להכות אותי היא קשרה אותי וביקשה ממני להכניס לה חזק ולהרביץ לה
מה לעשות אני מפחד שהיא תמשיך להרביץ לי אני מתגעגע למה שהיה לפניי ליחסים הרגילים מה עליי לעשות?

מה לעשות?

להיפרד ממנה

להמשיך את היחסים כרגיל

לעצור אותה ברגע שהיא מתחילה עם זה

לבקש ממנה להפסיק

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"