אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בהריון מתקדם עם בן ראשון ובעלי התחרט ורוצה לעשות לו ברית מילה!

מודאגת בת 32 | כתבה את השאלה ב-01/05/16 בשעה 11:41

אני רותחת מעצבים אז תסלחו לי אם אכתוב בשגיאות.

אני עם בעלי חמש שנים, מתוכן אנחנו נשואים שלוש שנים. יש לנו ילדה מקסימה בת שנתיים ועכשיו אני בהריון עם ילד שני, בן. עם הגדולה לא היינו צריכים לדון בנושא אבל כשנכנסתי להריון השני סיכמנו שאנחנו לא מעוניינים לעשות לבננו ברית מילה.

הכל היה טוב ויפה עד שחמותי הכניסה לבעלי לראש שאנחנו עושים עוול לילד ושאנחנו חייבים לעשות לו ברית ואיימה לעשות בלאגן אם לא.

יש לציין שאני ובן זוגי מגדירים את עצמנו יהודים בלאום וחסרי דת, ולכן אני לא רואה שום סיבה להתעלל בתינוק המסכן שלי ברגע שנולד. אני רותחת ממה שקורה פה ואני לא מאמינה שאנחנו מתווכחים על זה שנייה לפני הלידה!

אני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד עם זה, אני בשום אופן לא מוכנה לעשות לילד ברית ובן הזוג מתעקש כדי "לא לעשות בלאגן" וכדי לרצות את המשפחה....

מה הייתם עושים במקומי?

עדכון ממודאגת, שואלת השאלה 2016-05-04 13:01:46

קודם כל תודה רבה למי שהקדיש מזמנו לענות וניסה לעזור. חלק מהעצות באמת מאוד עזרו, חלקן פחות... ישבתי עם בעלי לשיחה רצינית וארוכה מאוד, הסברתי לו את הצד שלי והעמדה שלי והוא הסביר לי את שלו ובסופו של דבר החלטנו שלא לימול את בננו ולחכות שיגדל ויחליט בעצמו מה הוא מעוניין לעשות.

שוב תודה לכם
שמור עדכון

מה הייתם עושים?

נכנעים ללחץ המשפחה וללחץ של הבעל

לא מוותרים ועומדים על שלכם למרות הבלאגן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"