נכנס ללחץ סתמי שהיא אולי בהריון? היינו מאורסים והיא החזירה את הטבעת

אדם בן 28 | כתב את השאלה ב-30/04/16 בשעה 15:01

היי חברים
אני וחברה שלי נפרדנו לפני 21 יום שכמובן לא מין הסתם לא היה סקס ולפני שנפרדנו אנחנו גם לא עשינו סקס איזה חודש ומשהו או לי אפילו חודש וחצי כלומר לא עשינו סקס איזה חודשיים במצטבר נראה לי הכל מקרה עשינו סקס עם קונדום וגלולות

במקרה שלנו היא הלכה לעשות בדיקה אצל רופאה והיא אמרה ל שהכל בסדר והיא הלכה לעשות החלפת גלולות כך שבחודשיים האלו אולי קצת פחות לא עשינו בכלל היא תמיד התלוננה שכאבת לה הבטן אבל ככה זה היה במשך שנתיים ולא היה כלום

היחסים שלנו בכמה חודשים האחרונים היו ממש זוואה וממש רציתי להיפרד ולהשתחרר מימנה ולאחר שניפרדתי מימנה הרגשתי ההש הקלה כאילו השתחררתי מהכלא ממש ככה
כי הייתה מעיקה בזוגיות ותמיד דיברה עוד לפני שהבכלל התארסנו היא דברה על ילדים מבלי לדעת לאן הולך הקשר
מצד שני היא תמיד אמרה שהיא לא תיכנס להריון מרצונה כל עוד זה לא משהו שאנחנו רוצים אבל היא אמרה שעם חלילה היא תכנס היא לא תפיל אותו.

בכל מקרה חודשיים בערך כולל הזמן של הפרידה לא שכבו הפעם האחרונה ששכבנו הקונדום בסוף האקט נכנס פנימה לתוך הפות שלה למרות שזה קרה לנו כמה פעמים ולא היה כלום, אז אני זוכר שגם לםני שנפרדנו אמרו לה שהכל בסדר

למה אני כותב לכם את זה

אני ממש שמח שאני לא בזוגיות איתה ואני סוף סוף מרגיש חופשי והולך להגשים את החלומות שלי כי הרגשתי שהיא ממש גודעת אותם ומבחינה מנטאלית אני כל הזמן לא מעכל שאני חופשי וכל הזמן חושב על סיבות למה זה לא יקרה כי היא תשוב מסיבה לא צפויה ותפתיע אותי כמו הריון

אגב היינו מאורסים והיא החזירה את הטבעת

אמא שלי קצת מפחידה אותי שהיא יכולה להשתמש בהריון כדי להשאיר אותי

אבל האמת שאני מכיר אותה והיא לא תעשה משהו כזה והיא גם ניתקה כל קשר בפייס שזה אומר מחקה כמובן אותי ואת כל חבריי וגם אני עשיתי את זה

אתם חושבים שאי פרנואיד שאני חושב דברים כאלה?!! או שאני פשוט לא מעכל שאני משוחרר ??
זה ממש מרגיש לי כמו שהשתחררתי מהצבא אבל הצבא לא השתחרר מימני

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"