למה אנשים אף פעם לא מפרגנים לי?

נועה בת 16 | כתבה את השאלה ב-04/09/13 בשעה 13:54

כמעט אף אחד שאני מכירה אף פעם לא בא ומפרגן לי ,לא אומר לי מילה טובה..(ואני מדברת על הבנות)
חוץ מהמשפחה כמובן .. אבל בכללי אני מדברת על החברות ועל הילדים שאני איתם..
אני ממש לא באה בקטע של להשוויץ אבל אני ניראת טוב ,גם מבחינת הגוף ..ולפעמים אני חושבת שבגלל שיש לי גוף יפה ודברים כאלה אז אנשים מתחילים לחשוב שאני איזה שרמוטה ...
כולם מסתכלים עליי בצורה כזאת.. עד לפני איזה שנה היו ממציאים עליי מלא שמועות מגעילות ופשוט הרסו לי את החיים הילדים האלה
אפילו שמועות שהייתי שוכבת עם כל העיר שלי ..ובחיים לא עשיתי ואני לא יעשה דבר כזה..עד היום לא יצאתי למסיבה אחת אפילו ובקושי חבר נורמלי היה לי וגם איתו חוץ מנשיקה לא היה כלום .. אני פשוט לא יודעת מאיפה אנשים באים עם הדברים האלה עליי .. ואני פשוט עכשיו בטראומות מפחידות
אני שונאת שכבר מסתכלים עליי ובוחנים אותי כי אז אולי חושבים שאני שרמוטה ועוד פעם מדברים עליי ..אני כל הזמן חושבת על מה אנשים יגידו עליי וחושבים עליי ואני נכנסת לתוך עצמי וכל היום במחשבות בגלל זה...אני כל כך מפחדת שייחשבו עליי עוד פעם את כל הדברים האלה
וגם הקטע הזה שאין לי חברות אמיתיות שבאות ומפרגנות לי ..זה הורג אותי..מה הבעיה לפרגן ? למה אנשים לא מפרגנים ??! נמאס לי כבר..אין לי אף אחת אמיתית שיהיה לי כיף איתה , שאני יוכל להיות איתה ובאמת להנות
כל אחת עושה ליי פוזות ופרצופים .. אני לא מוצאת את עצמי בשום מקום ובאף חברה ..ביום יום אני מסתדרת אכשהו אבל אחר כך אני באה לבית ובוכה כל הלילה כי אני מרגישה פשוט לבד
אין לי אף אחד שיגיד לי מילה טובה וכל הזמן אני מפחדת ממה שיגידו. אני לא נהנת בכלל מהגיל שלי .. וניסיתי פשוט ניסיתי הכל ,אבל שום דבר לא מצליח לי