בנות הייתן יוצאות עם גבר שלא משאיר טיפ? בנים מזה אומר ההתנהגות הזאת? אני מתביישת

ליאם בת 22 | כתבה את השאלה ב-18/04/16 בשעה 15:04

שלא תבינו לא נכון. אני ממש לא מחפשת כסף אצל הגבר. לפי הכותרת או משהו
אני עובדת בעבודה מסודרת מאוד מכניסה וברוך ה' לא חסר
וחשוב לי אצל הגבר האמת נטו האופי למרות שאני מאוד יפה אף פעם לא חיפשתי גבר עשיר הכי חשוב לי זה האופי והמידות של הבחור...
התחלתי לצאת עם גבר שדי מצא חן בעיני אך הבעיה שכל פעם שאנו
יוצאים למסעדות הוא אף פעם לא שם טיפ ואני די מתביישת
זה קרה פעם ראשונה אמרתי טוב בטח אין לו הפעםאבל זה חזר על עצמו .
ואני מאוד מתביישתת כי המלצרים די מסתכלים בעין לא יפה ואני באמת חושבת שמגיע להם טיפ כי הם עובדים נורא קשה ..
האמת שהוא עובד בעבודה מאוד מכניסה וזה מה שמשגע אותי שדווקא לא חסר לו
והוא לא נותן זה מראה על מידות מסוימות לפי דעתי
חברה הציעה לי להעיר אבל אני חושבת שאין לי זכות להעיר על כסף שלא שלי
גם אני שמה לב שהוא תמיד לוקח את המנות הכי זולות וושאני לוקחת משהו שלא זול הוא עושה פרצוף ומציע לי את הדברים הזולים בתפריט אני יודעת שזה שטחי
אבל אני מאוד מפחדת ליפול על גבר עם יד קשה כי אני יודעת שהקשר הזה
יוביל לחתונה מהציפויות של שתינו ואני מפחדת להתחתן עם חסכן מדי .... כי חסכן מדי= קמצן
מה אתם אומרים ??

האם זה קמצנותת??

כן

לא