עד כמה חשוב לכם מראה חיצוני?

רותם20 בת 21 | כתבה את השאלה ב-18/04/16 בשעה 18:37

שלום לכולם!!:)

רציתי לשאול עד כמה חשוב לכם מראה חיצוני? השאלה היא בעיקר לבנים אך, גם בנות מוזמנות להגיב.
אם יש מישהי שנראת טוב מבחינת פנים אך מעט מלאה או אפילו שמנמנה.זה מאוד מפריע לכם?
או שתעדיפו מישהי רזה וכוסית אך, בפנים היא בסדר וזהו?

*אני יוצאת עם חברות לפאבים וכו' ותמיד מתחילים איתן-הכוסיות!!
אני בחורה מלאה(לקח לי המון זמן להגיע לזה.כי תמיד חשבתי שאני שמנה , אבל לא !פשוט מלאה)אני נראת סבבה..
וזה פשוט מעצבן הקטע הזה.
ולכל אנשי ה"תעשי דיאטה", אז עשיתי וירדתי 12 קילו !ואז עליתי שוב פעם 7 קילו.זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה.
ואני גם עכשיו מנסה ומשתדלת לא לאכול שטויות ולעשות ספורט.אבל מרגיש לי שזה יותר קשה מהפעם הראשונה שבה ירדתי 12 קילו. אשמח לעצות.
תודה רבה מכל הלב שהקדשתם מזמנכם לקרוא את מה שכתבתי ותודה לעונים!
שבוע מבורך!:))

עד כמה חשוב לכם מראה חיצוני?

חשוב מאוד

במידה מועטה

לא חשוב בכלל

העיקר האופי