מישהו מדהים שרצה אותי מאד ופתאום חתך. אני חושבת בגלל שהופתעתי מגודל האיבר

יפיפייה בת 23 | כתבה את השאלה ב-18/04/16 בשעה 10:52

הכרתי בחור מהמם בולל מה שאני אוהבת, ובול הטעם שלי, הרגשתי כלפיו משיכה בלתי מוסברת. הוא אדם ממש חם ואוהב מגע, מחובר לרגשות שלו, אני גם מחוברת לרגשות שלי אבל לא מדברת על זה, קצת קרה.. זה עדיין חדש לי אחרי שיצאתי מעולם הדתי. התחלנו לצאת והפכנו לחברים, באתי אליו לסופשבוע (שכרתי חדר) והתחרמנו על המיטה נגעתי בזין שלו והייתי מופתעת מהגודל, המשכתי לזרום איתו והוא רצה להמשיך לסקס ועצרתי אותו אמרתי שאני לא מוכנה (אני לא בתולה, לא רציתי לעשות סקס מהר) הוא מכבד אמר שלא אעשה בכוח, וירד מזה. שאלתי אם יש לו מחלות מין (זה לגיטימי לשאול) הוא אמר שאין.. נרדמנו ביחד. למחרת בלילה השני פחדתי לישון לבד ניסיתי לרמוז לו שיישאר לישון איתי הוא אמר שצריך ללכת מחר יש לו סידורים וכו.. אז ישנתי לבד. למחרת חזרתי הביתה הוא שאל אם חזרתי בשלום אמרתי כן. ובלילה אמרתי לו שאני מצטערת שהייתי קרה קצת פשוט אני משתדלת להיות חמה יש בי רצון חזק להשתנות. הוא לא ענה והיה וי כחול בוואטצפ. חיכיתי. יום וחצי לא עונה לי. הרגשתי רע ממש נפגעתי מזה. אז חברה שלי שלחה לו שזה לא יפה שלא עונה לי ושנפגעתי. הוא אמר מצטער הוא צריך זמן לחשוב. הרגשתי שהוא הולך להיפרד ממני. לפנות ערב הוא שלח לי הודעה בוואטצפ "שמצטער וחשב על זה ומרגיש שזה לא זה, ולא רואה לאן הקשר שלנו מתקדם, הלילה היה מדהים אבל מאותו לילה משהו בו כבה." כבר פיתחתי כלפיו רגשות.. קשה לי לשכוח אותו. כבר הודיתי בפניו על ההרגשות שלי. הוא לא ענה. מה דעתכם אני צריכה לעשות? להילחם עליו? מה שהוא אמר זאת סיבה מספיק טובה כדי לחתוך? או שזה באמת בגלל הגודל של הזין שלו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"