פחד מטורף מאינטימיות, מתחילה לדאוג שזה לא יעבור

ליאורוש בת 18 | כתבה את השאלה ב-31/08/13 בשעה 00:18

אני עוד חודשיים בת 18 , לא היו לי הרבה התנסויות עם גברים , היה קשר אחד לא מזמן והוא היה של חודשיים ...עם אותו בחור מההתחלה מאוד התביישתי , לאט לאט נפתחתי קצת יותר , אבל למשל כשהגענו למיטה (עוד בשלבים של סתם לשכב אחד על השני ולהתנשק) ממש התביישתי , פחדתי לזוז , לעשות תנועה לא נכונה , הרגשתי לא בנוח ..והוא כבר התחיל לדבר איתי על הלתקדם להוריד בגדים וכו' וכל הזמן משכתי את זה כי פשוט לא הייתי מסוגלת ... מאז הקשר הזה היו לי עוד כמה פגישות עם מספר בנים , לא היה מעבר לנשיקות, עצרתי את הקשרים אחרי פגישה אחת , שוב מתוך פחד ...ממש קשה להסביר ממה בדיוק הפחד נובע ... אני לא סומכת על עצמי שאני אדע להסתדר עם גבר בסיטואציה מסוימת ... ברור שזה נובע מחוסר ניסיון , אבל כבר צברתי ניסיון בנשיקות וכו' ועדיין אני מפחדת מהן ... למרות שכבר קיבלתי מחמאות על הנשיקות שלי ..
אני מוצאת את עצמי כל הזמן פוסלת גברים , ומנסה לשכנע את עצמי שההוא לא טוב , ושלהוא אני לא אמשך , ושעם ההוא זה לא ילך ... ואני באמת לא יודעת מה קורה לי .
אני מפחדת להגיע למצבים אינטימיים ולפתח קשרים וזה ממש לא מוצא חן בעייני כי אני כן בחורה חמה ואני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת אבל משהו מונע ממני וזה מדאיג אותי ! מה לעשות כדי שזה יעבור ? תודה רבה לעונים ,כל עצה תעזור!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"