אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

איך לנקום באקס על כל הצער והכאב שהוא הסב לי?

לוליטה בת 22 | כתבה את השאלה ב-24/03/16 בשעה 16:30

שאלה ילדותית וקטנונית אני יודעת, אבל עברה כבר חצי שנה מהפרידה (אחרי שנתיים וקצת שהיינו יחד) וכל מה שיש לי בראש זה שאני רוצה שיכאב לו כמו שהוא הכאיב לי. הבנאדם הזה התעלל בי נפשית במשך הקשר, זילזל ורמס אותי בגד בי ושיקר לי בפנים חירטט אותי מהבוקר עד הלילה ואני פאקינג לא עשיתי לו כלום. הייתי טובה מדי והוא ניצל את זה. פשוט לא מגיע לו שיהיה לו טוב! לא מגיע לו! לא מגיע לו בת זוג חדשה (שיש לו עכשיו לבן זונה) לא מגיע לו להיות מאושר באמת שלא!! וכן ניסיתי לעבור הלאה, ניסיתי להיות אחרים , אני כל היום עסוקה וכל היום בלימודים ובעבודה ואין לי פנאי ורגע של שיעמום אבל כשמגיע הלילה אני רק חושבת על דרכים שבהם הוא ירגיש ויכאב לו בדיוק אבל בדיוק כמו שהוא הכאיב לי הכלב הזה... הוא ניפץ וריסק לי את הלב הרס לי את הבריאות בגללו הייתי צריכה לרוץ לפסיכיאטרים במשך הקשר בגללו ירדתי במשקל ונראיתי כמו זומבי מהלך , הייתי מסתובבת חודשים שלמים עם עיניים נפוחות באופן יומיומי ולב מרוסק כי אין לו לב לא אכפת לו היה להרוס לי את החיים ואני טיפשה שלא קמתי והלכתי. אז כן. אחרי הפרידה לא נתתי לעצמי להישבר קמתי התלבשתי והתאפרתי ונראיתי הכי מדהים שבעולם ! ואני עדין נראית טוב ומרכישה טןב אבל כל עוד הוא שמח השמחה שלי לא תהיה שלמה . אני רוצה שהוא ימרר בבכי , שהוא יתנצל על כל מה שעשה שיכאב לו והלוואי והחברה הנוכחית שלו תכאיב לו כמו שהוא הכאיב לי כי וואלה אם יש בנאדם שלא מגיע לו להיות מאושר זה הוא. תגידו שיש אלוהים שמשלם לכל אחד על המעשים שלו ותגידו לי שיש קארמה בעולם וזה עוד יחזור אליו. לא לא. אני לא מוכנה לחכות. אני רוצה לנקום בו עכשיו. תודה שהקשבתם למרמור שלי באמת שלא ידעתי כבר איפה לפרוק את הגועל שהצטבר בי. סליחה מכל הלב ותודה לצופים ולעונים, לילט :)

עדכון מלוליטה, שואלת השאלה 2016-03-27 03:01:55

קודם כל ולפני הכל רציתי לומר לכולכם שאתם מדהימים !!! עודדתם אותי ברמות מטורפות אין מילים לתאר את התמיכה המדהימה שיש באתר הזה! מעריכה אותכם מאוד מאוד! נהניתי מאוד לראות את ההצעות המטורפות של חלקכם באמת שהעליתם לי חיוך על הפנים (למרות שאין ספק שכל מה שכתבתם מגיע לו בהחלט !) גרמתם לי לראות טיפה אור . אתם אנשים מקסימים , פשוט עשיתם לי את השבוע! אוהבת את כולכם ושולחת חיבוק ענק ותמיכה למי שעבר משהו דומה לשלי מי כמוני יודעת שזה אחד הדברים הקשים בחיים אבל מלמטה אפשר רק לעלות, המשך שבוע מקסים !
שמור עדכון